New World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://discord.gg/9rkQCh3R
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
https://www.twitch.tv/sp1gu
Itt is megvan rá az esély, már most vesztett a játék 150k-t egy hét alatt. Hamar kiég az ember, ha nonstop nyomja, főleg egy olyan grindfest játékban, mint a NW. Egyelőre a felfedezés öröme és a random loot talán kárpótolja az embert, de minden csoda három napig tart, ez az öröm is hamar elillan és marad a grind.
De mégegyszer, amikor a Deaus által leírt esetről beszélünk, akkor nem a szintről van szó elsősorban - hiszen PVP-ben nem számít -, hanem arról, hogy ráérj és gyere, amikor szükség van rád. Nyilván nem fogsz mindig mindenre feliratkozni vagy mindenre ráérni, de mindezekkel együtt lehessen rád számítani addig, amíg pörög a játék ezen része. A szint másodlagos, az invázió nagy kárt nem tesz (1-1 városi épület csökken 1-2 szintet, na bumm), az influencet kordában tartó küldetéseket pedig csapatban meg tudod csinálni tőled sokkal nagyobb szintű zónában is.
Itt arról van szó, mint anno a WoWban, vagy bármely másik mmoban. Ha van egy szerda-csüt-vasárnap raid idő este 20:00 és 23:00 között, akkor próbálj meg ott lenni, mert ha nem tudsz, az sem baj, de akkor más ugrik be helyetted. Semmi ördöngőség nincs ebben, szerintem legalábbis.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.10.11. 16:21:57
Abban is egyet értek, hogy jelenleg ami a játékban van pve téren (pvp-ről nem tudok nyilatkozni) az máshol kb a tutorial küldetés tartalma, és itt visszatérek az előző bekezdésemhez, hogy amíg ilyen szarka módra erölködik sok-sok ember addíg a fejlesztőknek nem lesz világos hogy kontent kell, az ha 1-ik napról a másikra hirtelen letenné 2-3 millió player a gamet az talán felnyitja a szemüket, mert csak a pvp-ben nem lehet ellenni, azt meg már meg sem említem, hogy mennyire ideggörcs állapotban lehet egy pvp player egy "rosszabb" nap után. Sajnos ez valahol kultúrális betegség szerintem ami valahol koreában kezdődött x évvel ezelőtt, és sajnos átterjedt az egész világra, félre ne érts / értsetek örülök, hogy a gaminget / e-sportot ma már egész jól elismerik, de ennek hosszú távon sok lelki tolószékes ember lesz a vége.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Nem feltétlen a szintjük miatt van szükség "hc" arcokra az I-esben, - hiszen PVP-ben NEM SZÁMÍT a szint (skáláz a rendszer) - hanem az elérhetőségük/rendelkezésre állásuk miatt. Ha megyünk háborúba, akkor 100-ból ne csak 20 ember legyen online, akiből 10 nem iratkozik fel az eventre, mert leszarja. Természetesen joga van ehhez, sőt, de akkor ott a II-IV. csapat, ahol ugyanúgy fontosak és számítanak, de mivel a casual vonalat képviselik, ezért tudjuk, hogy náluk PVP-ben nem az azonnali akció a prioritás, de PVE-ben viszont igen.
Jelenleg a játékban ez a területfoglalós hülyeség az, ami talán élvezhető és ad egy kis fűszert a roppant unalmas pve és pvp tartalomhoz (influence tolni 3 teljesen azonos küldetéssel? - ezt még egy koreai grindfest sem meri bevállalni), így persze, hogy azt szeretnénk kihasználni. Aztán bele fog unni ebbe is mindenki és jöhetnek a szerverösszevonások, de addig hozzuk ki a legjobbat ebből a játékból.
Amugy azt nézem hogy a 3-4 100 fös klánal rendelkezö klán csoport dc csatornán az jöhet a main klánba aki hc nak érzi magát stb .... azt el fut melletem a csávó -10 szintel xD tipikus magyar vérhörcsög pistike hozzá állás
.
Utoljára szerkesztette: amper007, 2021.10.11. 13:42:57
"Ha valaki jobb esetleg mint én akkor megvádolom legalább kizárják és nem kell ellene küzdenem" gondolkodásmód.
Az ilyenek félnek attól, hogy veszítsenek.
A cikk alatti komment azt írja, hogy 100.000 játékost már vesztett a game, szerintem ennél többet is.
Nem tudom, hogy mi volt a fejlesztésnél az ideológia, engem speciel ez a "rejtelmes sziget korrúpcióval stb" dolog vonzott be, valószinűleg nem voltam egyedül, de itt nem lesz end-game pve, end-game tartalomnak a pvp csatározást és a háborúzást szánják. Jómagam is azok között leszek szerintem akik "lemorzsolódnak", mert engem a pvp nem mozgat annyira (1-2 kardcsörte még belefér), amilyen nézőpontból meg itt össze van rakva pláne nem. Sajnálom mert megkreáltak egy nagyon szép szigetet, ahol tényleg élőnek tűnik a környezet, és élmény lenne elveszni benne, és amibe bele lehetne rakni tonnányi tartalmat azoknak akiket ez érdekel, de engem speciel az "akasztott" ki, hogy az első 1-2 hét végén már a háborúra készülődnek a klánok, és ezt kb kötelezővé is teszik, jó nincs így kimondva hogy ha nem pvp-zel akkor csá, de kb ez az üzenet, és ez rossz irány szerintem. Az egyensúlyra kéne törekedni, mert aki pvp-zik folyton annak nincs ideje bányászni, kraftolni ,stb egyszóval megtermelni a pénzt a háborúhoz.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2021.10.11. 13:19:43
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.10.11. 09:49:46
Szóval ez nonszensz hogy egy kártya csak úgy elfüstől bármitől is.
Mellesleg, miért nem tudok Weaver's Fenben a mocsárból vizet kiszedni? 😄
Azért kérdeztem ezt a szintet loot kapcsán, mert olyanok kezdtek kékeket dobni és volt rózsaszínű is, akik eddig nem, vagy legalábbis én nem kaptam. Legalábbis a patch óta.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.10.09. 10:55:36
Ahogy figyeltem, akkor a szakmai skilltől (Armoring) függ minden, az határozza meg, hogy milyen fokozatú/tierbe tartozó nyersanyagból csinálod a páncélzatot. Annyit tudsz módosítani, hogy adsz hozzá kellékanyagokat (traiteket, stb.) és akkor van esély rá, hogy használhatóbb lesz, de nem fog a következő tierbe ugrani. Egy iron mindig 200-300-ig tartozó tartományban lesz, egy steel mindig 300-400 körül. Hogy a százas tartomány melyik részében, az megint az Armoring skilledtől függ, alacsony Armoring szinten egy iron mellvért 210 körül marad, de ha magasabb, akkor lehet belőle 260+ is.
> Magasabb szintű moboknál mitől függ a loot?
Mindig a leölt mob szintjétől, vagyis lowlvl mobokat "farmolva" alacsony gearscore cucc esik. Ugyanez igaz a küldetésekre is, a ládák tartalmai mindig a küldetésnél meghatározott nehézségi szinttől függ, lvl19-es küldetést 40-esen megcsinálva is lvl19-es cuccokat rejt a láda.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.10.09. 10:49:53
Két kérdés.
A páncélkraft az a te geared alapján IS történik, vagy egy 40es szintű max a kiírtat tudja (390-405), esetleg pár cuccal picit feljebb lehet vinni? Még csak 35 vagyok, nem látom mi lesz 40nél, de érdekelne.
Magasabb szintű moboknál mitől függ a loot?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.10.09. 10:39:03
Teljesen alap funkciók és nem hiszem, hogy nem gondoltak rá. Inkább arra tippelnék, hogy idő nem volt rá.
Our team has been working incredibly hard to get this feature tested and to a place where we are confident that it will perform exactly as intended. While we want everyone to find their long-term home in Aeternum as soon as possible, we also want to ensure that the process is seamless and ready for everyone to use. During our testing we uncovered some edge cases where the transfer experience does not meet our standards for its release. This means that we will be taking some extra time to get these issues resolved before we feel comfortable giving everyone their free server transfer token.
To keep everyone updated and ensure players know what to expect, we want to answer some of the top questions we’ve seen about how the server transfer will work.
How do I transfer my character?
You need to log into your character, which means waiting in any applicable queues.
Go to the in-game store where there will be a new tab to claim your character transfer token.
You need to leave your Company.
You need to remove any active Trading Post sell orders and buy orders.
Your character must be located in a sanctuary (such as a settlement or outpost).
What comes with me when I transfer?
You will keep all character progression (level, weapon mastery, titles, etc.).
You will keep your Faction alliance and progress
You will keep your inventory and storage.
You will keep all of your currency.
You will keep your houses and housing decorations.
You will keep all quest progress.
What does not transfer with my character?
Your Company membership needs to be terminated before transferring, and will not carry over.
Active Trading Post sell orders and buy orders must be removed and will not carry over.
Your friends list is world specific and will not transfer.
Where can I move my character to?
You can move your character to any world in your region, except:
You cannot move your character to a full world.
You cannot move your character to a world in maintenance.
You cannot move your character to a world set that you have an existing character in already.
Will there be opportunities to transfer again if I choose the wrong world, the world my friends chose filled up, or I regret choosing the world I transferred to?
Transferring again will require an additional token. Our team will continue monitoring world populations, queue times, and will evaluate the need for an additional wave of server transfer tokens to be given out for free. After we are sure players have had plenty of time to find the right server for them, we will later make server transfer tokens available for purchase in the store. We will give notice ahead of time when tokens are changing to a paid service.
We know that Server Transfers are highly anticipated and we are working diligently to provide the best possible experience for you. We appreciate your patience and anticipate transfers will be available next week. Every applicable resource has been working on this and will continue until it is done at quality.
Utoljára szerkesztette: Marsszonda, 2021.10.09. 07:28:27
Viszont, én egy a money droppal nem vagyok kibékülve. Az elején a tengerészek dobálták az érméket, azóta küldizés közben nem volt jellemző a coin drop. Mi dobál ingame manit?
"Jabar sa bu eeda murishani!"
A dmg bonusz miatt egy ideig probaltam a lightot/mediumot, de ugy megnovekedett a bekapott sebzesem, hogy inkabb szintezes alatt visszamentem tobbnyire nagyobb defet ado heavy cuccokra, mert ugy aranylag konnyen bedaralok 4-5 szinttel nagyobb ellenfeleket, akar csoportosan is, es mivel haladni is akarok, akkor inkabb a tuleles most nalam a fo szempont. Majd a vege fele visszaallok mediumra.
Ahogy figyeltem, a pont még médium jön be a többségnek (twitch), de szerintem ahogy szimpatikus. 60 olyan messze van még, hogy nem is tervezek addig semmit.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.10.08. 08:59:00
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.10.08. 08:54:03
Elég erős de azért látom hogy vannak akik taktikázás nélkül végig mennek a mobokon mint egy traktor amíg én jobbra/balra pattogok 😄
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2021.10.08. 07:59:25
"Jabar sa bu eeda murishani!"
En sem lattam meg soha... Vajon regiohoz kotott, vagy random lehet barhol? (remelem az utobbi...)
(Spear + Bow) PVE - Medium / Heavy és PVP - Light?
https://www.twitch.tv/sp1gu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én máshol nem láttam eddig ingame esőt. Ti?