-
Nem fogja túlélni. Szerverösszevonás. Az sorbanállást fog eredményezni, azt megunják, apadás ismét.
Egy tök jó világot hoztak össze. De pár buktatóval.
Mivel nem rohanok, figyelem, hogy a kezdőterületeken még volt igény feltölteni a díszletet. A házak minden emeletén volt valami. Minél távolabbra mész, egyre kevésbé van feltöltve a világ. Rakat szörny már a városkapuban, és ennyi. Egy két küldi, rengeteg durvaság, de inkább kellemetlenek.
A craft miatt vágtam bele ebbe a játékba, és mégis, a hozzá tartozó dolgokból amit utazás közben csinálsz valamiből már majdnem 200as vagyok, valamiből mindjárt 100, és abszolút nem rohanok. Talán egy hétvégi napon játszottam?
Egy nagyon élő és néhol szép világot hoztak össze, némelyik város meg abszolút töltelék. Vannak dizájnbeli remekművek, a művészeti igazgató (vagy mi a szar?) remek munkát végzett több helyen, de mégis, alig van olyan, hogy azt mondanám: és ha megvan a 60, akkor mi is lesz?
Mivel nem engedik be az újakat a szerverekre, 20 alatt kb. semmit nem érdemes betteni a marketre, mert ki veszi meg?! Bár tegnap láttam pár 8ast, de ők gondolom eddig nem tudtak belépni, más szerveren kezdtek el játszani.
Szóval a weak pósönök, stb. low levelek néha jók, pl. városfejlesztéshez, de addig tárolni is kell. Ahhoz, hogy utazgass, oda kell menni a városba vagy a shrineba. És akkor még ez nem ingyen van, amit szintén küldizéssel tudsz összekaparni vagy farmolással, mert 1000 a limit, stb. Rakat dolognak nincs értelme. A kezdővároson kívül kb. minden település nagyjából kihalt.
Mellé a raktár alacsony kapacitása kavar be, amit ugye nem így terveztek (5 egybefüggő területen ha egy frakció a tulajdonos, bármit elérsz a raktárból), amiből a maniért átmozgathatod maradt.
Szóval, rengeteg, zavaró dolog. Nem tudok pl. kialakítani csak tanner csak bányász, stb. ágakat, mert pl. a páncélokhoz minden kell, közben rakat cucc jön állatokból, amit főzhetsz, de ja, nem tudsz, másik város, lehetőleg olyan, ahol már L3 a konyha, mert különben nem haladsz. Túl szerteágazóra tettek pár szakmát és terméket, a kevesebb jobb lett volna.
És közben még a városkat is fejlesszük. stb. Nem jó ez így. Ezért - ha már a channeleket elqurták - párdolgot átvariálhatnának.