New World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Még 36 offline.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Még fel se kapcsoltak többet, de egyeseken már 1000+os a sor. 😊

Nehany server mar megy.
AnuluWork
A Muspelheimen marad a magyar mag vagy mennek low popabb szerverre?

Melyik a másik lightosabb magyar szerver?

AnuluWork

AnuluWork
Még kettő? Szép ...

AnuluWork
17 óra

Ugy nezem meg +2 ora
Úgy látszik faszikám, visszanyalt a fagyi, és kiderült, hogy nem a cég szar birka, hanem te nem tudsz olvasni <#taps> <#taps> <#taps> <#taps> <#taps> <#taps> Édes jó anyám mekkora fail ez. Köszönöm neked, máris jobb a kedvem várakozás közben. <#worship><#worship><#worship>
PiszkosFred
"Nyomorék fogyatékos bírkázni" valakiket, amikor ő nézte be az időpontot, hát valahol sejtettem, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban, de gondoltam válaszolok neki. Nem kellett volna, már látom, lesz megint takarítani való emiatt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az az "először" szó nagyon nem kellett oda. Ott már elvesztetted a közönség szimpátiáját. <#vigyor1>
PiszkosFred
Van baj.

Negyedszer. Tudod kis fotel huszár ha ilyen kioktató vagy ne csodálkozz ha a válasz is olyan amilyen. Egyébként meg otthon számoljál anyának vagy a párodnak ( ha van ).
PiszkosFred
Semmi baj Töki, én ráérek. De adjon neked választ legközelebb az, akinek hat anyja van.

Harmadszor majd elválik madár be lehet e lépni vagy majd csak reggel ha rád kerül a sor.
PiszkosFred
Este mindenképpen letesztelem, mert ha nem, akkor úgyis csak cseszegetné a kíváncsiságomat, nem szeretem a kérdőjeleket 😄

Hátulról, gugolva osonva és lehetőleg a bozótoson keresztül. Az se árt ha van valami charge skilled az utolsó méterekre. Ha túléli a kezdő animációt, akkor viszont így is elinal. A bölények nagy genyók ilyenkor már. Chargeolnak és melee-vel innen kezdve nagyon macera elkapni őket.

#545: aza alapból eladhatatlan cuccok lehet így viselkednek. De nekem nem tűnt fel hogy rongálódna a többi. Alapból sérült némelyik. Vagy lehet csak kisebb eséllyel sérül.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.10.06. 15:36:08
PiszkosFred
Akkor nem tudom, direkt néztem 1-2 napja a vadi új, akkor felszedett, általam sosem használt cuccokkal a rendszert, és biztos, hogy megsérült ugyanúgy, mint a rajtam lévő cucc, amikor hazautazáshoz (direkt) meghaltam, hogy a városunkban éledjek. Este megint letesztelem, mert most már bosszant a dolog 😊)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.10.06. 15:32:05

PiszkosFred
Először is 14:00 sosem volt játékban, 16:00 volt az eredeti terv, másodszor pedig +1 órát csúszik, minimum, így most 17:00 a tervezett vége.

Amíg nem a karakterhez kötött addig nem sérül. Amint felhasználod onnan már csak a tied (eladhatatlan). Ezek sérülnek. A portéka nem károsodik. 😊

Toki1350: nem 14-ig, hanem 4 órát. Ez volt a terv. De kitolták MINIMUM 17:00 CEST-ig azóta.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.10.06. 15:29:58
Nem tudom lehet tévedek de nem úgy volt hogy 14 azaz kétóráig van karban tartás ? Vagy esetleg a nyomorék fogyatékos bírkák nem ismerik az órát .....
AnuluWork
Én mellélépek, shield bash, majd két vágás.

PiszkosFred
Próbálkozok majd még, köszi a tippet. Arra gondoltam már, hogy a lopakodásnak is szerepe lesz a menekülő jószágoknál, de az ilyen trükkös megközelítésre még nem, lévén ezek mennek mindenfelé. Kipróbálom majd.

Akkor lehet hogy beneztem.
AnuluWork
16 órára mondták az indulást?

AnuluWork
Köszi.

AnuluWork
De csak az egyiket írja.

2 fele boundos targy van: az egyik akkor boundos ha viselni kezded, a masik pedig akkor ha felveszed a foldrol.
A menekulos allatokat hatulrol kell megkozeliteni. Nagy tamadas, skill 1, skill 2 es halott.
PiszkosFred
A szakmai cuccokon (kasza, balta, stb.) kívül minden cuccod sérül halálkor, amely rajtad ÉS az inventoryban van, sajnos. Teszteltem direkt és a tapasztalat is ezt mutatta eddig.

A kezdőpakk után 485 szerver lett végül összesen (eddig). Több mint az induló szám duplája. Van pár játékos ez alapján...
Ha védekezel, akkor a legtöbb sérülést és hatást bevéded. Így gondolom a fellökést is. Lvl51-es farkasoknál tesztelgettem lvl 46-47 körül. Védekezés nélkül fellöknek, megzavarnak és széttépnek. Védekezve alig vesztettem életet ellenük (mondjuk egyesével néztem. Tömegben gondolom most is megennének) 😊
Az item alapból is eshet sérülten. Ha nincs max durability-n, akkor javítsd meg mielőtt kiraknád a piacra!
Nekem úgy tűnik, hogy csak azok a tárgyak sérülnek halálkor amiket már használtál (azaz bound to character). Mindegy hogy rajtad van, vagy a hátizsákban. A "bontatlan" és fel nem vett cuccok mintha nem vesztenének semmit.
Venni kell házat és ládákat, az valamit segít majd: ládák

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Valami jött

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ok,steamen megvagy,majd megbeszeljuk.
Mi is azok vagyunk

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Én Covenant vagyok most,nem tudom h azt is lehet e valtoztatni ha atmegyek masik serverre.
Na akkor majd jöhetsz velünk klánozni,ha át lehet menni másik szerverre,egyelőre a Canopison vagyunk

AnuluWork
Én meg ma nem akartam, aztán beléptem, majd SD. 😄 Sebaj, az 519ben írt dolog volt ma nekem a nap fénypontja NW tekintetben. 😊

Igen,ott voltam a serveren,Mascot neven.
AnuluWork
Már jelzi is. Tölthető.

AnuluWork
Köszi.

AnuluWork
Bakker. Ha egy frakció birtokol egy összefüggő területet, akkor minden területen ahol le van pakolva cuccod, azt bárhonnan eléred. Ez marha jó, főleg, ha craftolni akarsz. Na ma ez megoldotta minden gondom. 😊

Te velünk voltál Valheimben,nem te voltál a Táltos? 😊

4 orat irnak karbantartasra

"maintanance for the update is about to start soon = at 3AM PT (10AM UTC - 12PM CEST). The estimated downtime is approximately 240 minutes (~4 hours)."
Utoljára szerkesztette: Marsszonda, 2021.10.06. 12:57:29
Egyszer akarok korábban játszani,akkor is elcseszik az egészet

PiszkosFred
Nem lesz a gond sávszéllel, viszont a patch sosem a karbantartás első perceiben lesz tölthető, hanem általában később. Szerintem 1-2 órán belül/múlva jelzi majd neked is a steam magától, hogy töltene valamit. Nem kell újraindítanod emiatt.

PiszkosFred
Nem, nem teszik még be, csak most kerül be a kliensbe/szerverbe/adatbázisba a későbbi transfert lehetővé tevő (al)rendszer. Éles majd csak hétvége fele lesz.

A steam régiónként küldi a letöltéseket,van ott is eltérés időben