Maga a harc tetszik. A látvány zseniális. Az időtöltés ehető, majdnem tízes, a horgászás ebben a legjobban megoldott és élvezhető. Legalábbis olyan mmoban amivel valaha játszottam. A küldetések, a fejlődés és minden más, pl. az elavult ha egyik városban teszed be, akkor csak ott látod market, a limitált, nem channeles szerverkedés, és ez a belépési sorban állós mizéria viszont kritikán aluli.
Tele van a játék jó dolgok ötletes megvalósításával, még a három skillt se nagyon qurogatnám, elfogadható, de ahogy minden mást már-már majdnem elbasztak, az állatok hülye menekülésétől (pl. szarvas, őz, stb.), a még hülyébben viselkedőkig (birka nekem megy fejjel, majd csodálkozik, hogy megölöm) az viszont segítségre szorul. Mellé ott van a folyamatos, sokszor felesleges gyaloglás, és több gyártási területen érezhetően ultragáz választék.
Az nekem egyelőre nem teljesen tiszta, hogy a nem boundolt cuccok közül jópárat miért nem enged berakodni a marketre, ill. miért vannak bent adózási feehez képest alacsonyabb áron cuccok. Némelyikért ezreket kérnek, némelyiket meg 5-6 maniért meg lehet venni.
Nem átlátható pár cselekedet, pl. a marketen. Be van téve mondjuk 1500 baszom jobbfajta pósön a marketra áron alul, 0,05 maniért. Mondom, ez hülye. Megveszed, felteszed drágábban,majd magad érzed hülyének, mert valaki szinte azonnal betesz 0,05 maniért 5000t ... Szerintem a tax feet nem keresi meg rajta, de csinálják. stb