• Szefmester
    #46
    Aztakurva... És még én vagyok az agymosott propagandista.... :D

    Segítek egy remek kis kérdéssel.

    Melyik a rosszabb szituáció. Ha egy minielnök haverjai nyerik el sorra az állami közbeszerzéseket (nem ritka hogy véletlen pont előtte vettek meg egy olyan céget amivel indulni tudnak) és tesznek szert milliárdos bevételekre, vagy az ha az ország vezetője millió feletti nettó jövedelemmel, mindenféle extra támogatással (szolgálati kocsi, lakástámogatás, kajálni is gondolom a mi pénzünkön zabál a parlamentben, vagy a külföldi látogatásain, és nem sajátból megy étterembe) képes volt egy teljes év alatt 50ezer forinttal növelni a megtakarításait, vagy pedig hazudik a vagyonnyilatkozatában (publikus adat ugyebár).

    Na melyik a rosszabb szitu? Hogy korrupt, hogy szarul bánik a pénzzel, vagy hogy hazudik?

    Ez nem propaganda.. ez az Ő (a fidesz és a geci) állítása! Vagy az is hazugság? :D

    Bammeg.. olyan zseniális ember a pénzügyi vezér aki fél a 8as és a 13as számtól!!! Menj ki a parkolóba az MNB elé, és láthatod hogy felfestve sincsenek... miközben a köcsög kuszaszem numerológushoz jár... De gondolom az sem zavar hogy a szeretője (a jógaoktató) hirtelen mindenhez is ért, és több kuszaszem alá tartozó intézményben kapott tanácsadói, vagy vezetőhelyettesi posztot horror összegekért?

    Mit árul el a szeretett fényességes vezérről az hogy nem áll ki vitázni, ha pedig mégis akkor lábujjhegyen áll a kamerák előtt (vagy 20 centis dobogón) csak mert a vitapartnere magasabb? Érted? Az sérti ha valaki magasabb nála, és kompenzálni akarja.. Milyen sérült elme az ilyen?

    Mit árul el a főniről hogy olyan fickó a tanácsadója aki hasba rúg egy nyugdíjast csak mert az átmenne a zebrán ahol elsőbbsége van, és útba van neki?

    A minielnök kicsi fia mint egy értelmi fogyatékos megszállott alapít egy "új" vallást, és egyből kapja a támogatásokat... Miközben kibaszottul keresztények vagyunk ám! A kereszténység meg nem igen szereti a többi vallás létét.

    Senkit sem halgattatunk el aki nem ért velünk egyet.... aha... de ha véletlen kritikát fogalmazol meg akkor buktad a melód, de minimum buktad a hozzászólást (pl fészen...) Letesztelheted magad is. Keress egy véletlenszerű fideszes képviselőt, és kérdezz rá egy posztja alatt valami "lipsi kitalációs" balhéjára. Pár órán belül törölni fogják, téged meg tiltanak, és ehhez még ordenáré parasztnak sem kell lenni, csak egy sima valódi kérdést kell feltenni. Ha meg véletlen közalkalmazottként melózol, tegyél fel egy olyan kérdést, hogy miért nem szakértők döntenek a dolgokról, miért politikusok? Örülhetsz ha nem citálnak a szőnyeg szélére lebaszásra...

    A történelmet meg komolyan javaslom átolvasásra... mielőtt odáig lennél a magyarságodra... Arra büszke vagy hogy ide születtél. De mit tegyen mondjuk egy második generációs vietnámi felmenőkkel rendelkező gyerek... tisztán magyar állampolgár.. Józsikának hívják... ő nem magyar? Ha ő nem akkor te mitől?

    Az összeesküvésekben meg az a szép, hogy bármilyen faszságra fel lehet használni. Gyíkemberek, illuminátus, szabadkőművesek... Tök mindegy mi a gond... nem te vagy a felelős, hanem ők... mert 39 lépcsőn keresztül akarják megfingatni a szabadon gondolkodó kisembert...

    De még kérdés: Mi a vélemény arról hogy vendégmunkásokkal akarják feltölteni a munkahelyeket? Mi a vélemény az egy kis lakásba 100 bejelentett kettős állampolgár? Mi a vélemény a választási körzetek határainak a módosításáról? (kövér is elismerte... sőt, ő jelentette be hogy az rendben van) Mi a vélemény a választási rendszer elbaszásáról, ahol nem a vesztest, hanem a győztest kompenzálják... (kompenzálni akkor szokás ha veszteség éri ;) ) Mi a vélemény a "nem emelünk adót" utáni 43 új adónemről? Mi a véleményed a "csökkentjük a kormányzat működésének a költségein"-re megtörtént jelentős kiadásnövekedést (nem a fizetésemelés, a különféle helyettesek duplájára emelése miatti)? Mi a véleményed arról, hogy tiltakozni sem lehet mert hirtelen feloszlatja a rendőrség? Mi a vélemény arról hogy a jehovisták kis pulpitusát nem kell szétszedni, de a nemzetközi ügyészségre aláírásgyűjtőét már szétszedetik? Miként lehet az, hogy a helyi polgármester azután szerződik le egy szemétszállításért felelős céggel hogy abba résztulajdonos lett, megemelik a szemétszállítási díjat, de csökken a minősége a szolgáltatásnak? (amúgy a cége csak megbízza azt aki addig szállította el, és most is szállítja el...)

    Sok sok kérdés.. és gondolom mind mind lipsi ármány... :D Az sem igaz hogy a fidesznyik sajtófőnök arra utasítja a fidesznyikeket, hogy ne mondjanak semmit a jó hírekről, és gyűjtsék a rosszakat "hogy készüljünk a csatára".... Ugye milyen kedvesek? Nehogy azt lássa már valaki hogy történik valami olyan amivel egyet értenek... nem nem.. az ellenzék az ellenség.

    Remélem lesz hamar valami polgárháború és mi ketten összefutunk... Öröm lenne egy ennyire vakhitű gyökérrel elbánni.