• TokraFan
    #44
    "Az egész baloldal a pénzvagyonos elit érdekeit szolgálja ki."

    Egyrészt, a közpénzlopás pártállástól független. "Baloldali" kormányoknál a "baloldali" elit teszi zsebre, a "jobboldalinál" meg a "jobboldali" haverok. Pont.

    Mellesleg, meséld már el, hol látsz te itt jobb/baloldalt? A gazember semjén féle ál-vallásos katyvaszt leszámítva, amivel megpróbálják a hülyébbeknek ezt eladni? Mert a jelenleg épülő rendszerben már lényegesen több a baloldali, poszt-kádári rendszerre hajazó elem, mint bármilyen konzervatív jobboldali érték mentén létrehozott. A liberálisnak hazudott pártok soha nem voltak liberálisok, a baloldaliak meg nem baloldali pártok, élükön a másik gazember csótányival.

    A migráció valós probléma, senki nem akarja a tanulatlan bunkókat itt látni, de ha te komolyan elhitted, hogy orbányi kerítése állította meg őket, akkor ostobább vagy mint eddig mutattad. Attól a foshalmaztól még lazán jöttek volna, a szárazföldön főleg a Törökök állítják meg őket, illetve a Macedónok, k*rva sok pénzért cserébe. Ha ezek elengedik őket, b*szhatjuk a kerítést is sajnos.

    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.09.29. 22:27:07