• overseer-7
    #38
    amiről írsz.. mind olyan dolgok amiket a balliberális propagandisták TALÁLTAK KI.. Nekik ez a szakmájuk.. szakmányban rágalmaznak.. hazudnak és USZÍTANAK.

    Az a céljuk a munkájukkal, hogy HARAGOT, GYŰLÖLETET keltsenek a jobb oldali kormány iránt az emberekben.

    Óriási erőforrásokkal rendelkeznek, a nemzetközi szabadkőműves hálózat áll a hátterükben. Ez a globális hálózat és a mögöttük álló szupergazdag bankár dinasztiák akarják lejáratni a jobb oldali kormányokat. Nem csak magyarországon dúl ez a háború.

    Hiába mondod azt, hogy így rossz.. úgy rossz minden.
    HA.. ha olyan kormány lenne most hatalmon, amelyik a nemzetközi pénzhatalom szolgálatában állna... mint már VOLT ILYEN.. ilyen már történt itt nálunk is.

    Akkor azt tapasztalnád, hogy EZERSZER ROSSZABB lenne minden. Csődben lenne az ország.. óriási mértékű korrupció lenne, Teli lennénk IMF Hitelekkel..
    Most gyurcsány nem 20 milliárd dollárt venne fel.. hanem vagy 100 at.
    Sokkal rosszabb helyzetbe lennénk.. nem lenne fejlődés az országban.. a munkanélküliség óriási lenne.. soha nem látott szintű. A bérek meg.. kb fele lenne mint amit most kapnak az emberek... Infláció???.. én olyan 10-20 % közé tenném. Emlékezzünk a bokros csomagra.. a szabadkőműves, bilderberg ügynök bokros elintézte nekünk 30% os inflációt...SZÁNDÉKOSAN.

    Nem azért ilyenek ezek mert nem értenek hozzá... hanem mert UTASÍTJÁK RÁ ŐKET. Ez a nemzetközi pénz elit érdeke, hogy a nemzetállamokat szétverjék.. és gazdaságilag kivéreztessék.. és a lehető legnagyobb pénzeket vonják el az országból törvényesen és törvénytelenül is.

    Ez így van. Ez biztosan így történne.
    Most rossz?... majd meglátod milyen rossz lesz..ha ezek a vadállatok VISSZAJÖNNEK.. Mert vissza fognak jönni. A média hadjárat működik.
    Mindig könnyebb támadni.. rágalmazni, uszítani. mint védekezni ellene.
    Ezért biztosan megdöntik a kormányt.. idő kérdése csak.. az emberekkel mint ahogy veled is.. el lehet hitetni minden rágalmat.. Be lehet őket zsongatni, hogy gyűlöljék a kormányt meg az orbánt.

    Most úgy sem hiszel nekem.. DE.. MAJD.. meglátod, hogy így lesz.
    Majd meglátod, MEGINT hogy mi van akkor ha a globális pénz elit akarata szerint irányítja az országot egy hazaáruló mameluk kiszolgáló rezsim.

    Már volt ilyen.. csőd és szemkilövetések volt az eredménye.

    Megint lesz ilyen.. mert az ember BUTA.. és az ember SOHA NEM TANUL.