• dyra
    #20
    Ezeket neked ki mondja a Drábik János?

    Összefogtak ellenünk mi és a mostani politikai vezetés megvéd téged? Na ne röhögtess ki. Ha nem lennének itt a multik nem lenne cég ahol bejelentve tisztességesen tudnál dolgozni ugyanis a magyar kis és középvállakozók sz*rrágók.

    Fizetés mutyiba félig bejelentve 4 órára a felét zsebbe stb..

    A legjobb dolog ami történne velünk ha a nemzetközi pénzpiac irányítana az országot.

    A lakosságot a magyar politikusok és annak vállalkozói rétege hagyta cserbe. Csak magukra gondolnak (kinek is van 12 millkás órája?) szociális juttatások meg már lassan nem lesznek (3 hónap munkanélküli segély, riogatás a nyugdíjjal, egészségügy ha komoly bajod van inkább löd fejbe magad stb..).

    "VÉGRE.. tudunk élni az ön irányítás, önrendelkezés lehetőségével.."

    Na ez az ami kösz de nem. Dilettáns, mohó banda a magyar elit. És nagy ívben tojik a magyar lakosságra.

    "A rendszer váltás óta látható egy elit réteg az országban.. akik minden eszközzel.. hatalommal, médiával, pénzzel, befolyással.. mindennel azért küzdenek, hogy az országot ne a nemzet.. ne a nép irányítsa.. hanem a külföldi és globális pénzhatalom és annak befolyása alatt maradjon."

    Én hazafi vagyok. Pont ezért küzdenék. A mi népünk buta, visszamaradott. Ha nem bomlik fel a monarchia most kb osztrák életszínvonal lenne bánná a fene, hogy "idegen" király a főnök.

    Semmit nem tudsz felmutatni azon kívül, hogy "magyarok nyilaitól ment meg uram minket" más nemzetek az építményeinkre büszkék vagy a kultúrájukra nekünk meg kb ennyi van.