• overseer-7
    #17
    nagyon megdumáltak téged... hagyjátok abba az index.. hvg és 444 fogyasztását.. Hazugság propaganda és uszítás megy rajta.

    Ezt a populista maszlagot egy pár éves BILDERBERG ülésen fogadták el..
    Az egésznek az az alapja, hogy a háttér pénzhatalom kezd teret veszteni a politikában.. pl..orbán.. V4 ek, olaszok, és sok máshol is.
    Pont azért mert tönkre akarják tenni az europai uniót.. a barmok.
    Erre reagál a nép negatívan.. erre nem az jön válaszul, hogy a pénzhatalom enged a tömegnek... nem.
    Kitalálja a populizmus bélyeget... amivel ellen érdekelt feleiket bélyegzik meg.. amiért a nép akaratát és érdekeit akarják képviselni.. ezt akarják beállítani populizmusnak..
    Az eszem megáll. Ne legyetek hülye birkák.

    Ha idáig jó volt a demokrácia.. és ez volt a legszentebb, legfensőbb magasztos dolog... nehogy most találjátok ki, hogy szar az egész.. amikor végre a demokrácia KEZD ÚGY ALAKULNI, HOGY A NÉP IS BELESZÓLHAT A JÖVŐ ALAKULÁSÁBA.. most, hogy a pénzhatalom kezd teret veszteni.

    A kínai és orosz helyzet.. és a csendes óceáni szituáció most elvonja a pénzhatalom figyelmét és erőforrásait.. most végre fellélegezhetünk egy kicsit.. és mozgolódhatunk.. ha sikerül megküzdenünk a RÁNK SZERVEZETT migrációval.. ez nem véletlenül jött létre.. akarattal hozták létre a jelenséget.
    Oka van és célja.

    Mindegy, hogy mennyi idős a nemzet fogalma... ez most a miénk.. ebbe kapaszkodunk. A szuverenitásról és önrendelkezésről szól most a dolog.

    Magyar ország történelme, 1000 éves hódítások sorozata.
    Csak mindig minket hódítottak meg.
    Most végre van egy kis időnk és mozgás terünk..
    VÉGRE.. tudunk élni az ön irányítás, önrendelkezés lehetőségével..
    Ki kell használnunk..arra, hogy a JÖVŐNKET a kezünkbe vegyük.. kezünkbe vegyük a népünk sorsát.

    Akiket megdumáltak..rábeszéltek arra, hogy a szuverenitás.. az önrendelkezés.. a nemzet.. és a nép akarata azok káros dolgok.. azokat az embereket megtévesztették.
    Szándékosan..

    Szándékos megtévesztés.. hazudozás.. uszítás folyik a médiában.
    Nagyon komoly média háború folyik most.
    A lakosságot rá akarják vezetni az önsors rontásra... és nagyon komoly eredményeket értek már el..

    A rendszer váltás óta látható egy elit réteg az országban.. akik minden eszközzel.. hatalommal, médiával, pénzzel, befolyással.. mindennel azért küzdenek, hogy az országot ne a nemzet.. ne a nép irányítsa.. hanem a külföldi és globális pénzhatalom és annak befolyása alatt maradjon.
    Régen kommunisták voltak.. most globalisták.. GYŰLÖLIK a nemzet fogalmát és a magyar népet.
    Ha lehetne betiltanák a himnuszt.. betiltanák a Magyar szót mint fogalmat..

    Ők a valódi ellenségeink.. de a lakosság BECSAPOTT.. megvezetett része ezt nem így látja.. és továbbra is hagyja magát becsapni.. és az ellenség oldalán küzd a saját hazája ellen.