• dyra
    #15
    szerinted, pl a mi miniszterelnökünk micsoda? Mikor jelentett be ez a fickó egyetlen egy megszorítást? Ha megnézed mindig csak azt mondja amit a társadalom hallani akar. Tökéletes populista. 2/3 be is figyel neki. Ha az igazat mondaná a parlamentből is kiesne. Már az ókorban is ilyen volt a nép.

    Nem véletlen mondta Platon, hogy a demokrácia a csőcselék uralma. Konfucius se nagyon gondolkodott népuralomba. Igazuk is volt. Nem működik. A lobbi, a korrupciós és a nép primitív butasága ezt totál aláássa. Ott a parlamentben is milyen idióták ülnek ott van az a Witner Mária 56-os hős. A nevét nem tudja leírni helyesen de a primitív barma PAKS2-ről szavazott.

    Vagy az előző köztársasági elnök. Helyesen írni az se tudott de legalább szépen mosolygott és olimpiai bajnok volt.

    Vicc az egész.

    A "nemzet"? Az amúgy hány százéves dolog? Bugris jobbágyak voltak a nemeseknek a királyoknak meg nem volt Magyar felesége sőt tiszta Magyar király se nagyon volt (nem volt nesze neked nagy magyar "nemzet").

    Jössz itt nekem a szabadkömüvesekkel és a bugris paraszt unokatesókkal házasodó királyi barmok mik ha nem gitegyletek?

    Kíváncsi lennék, hogy egy 1700-as években élt "magyar" jobbágynak milyen nemzeti érzelmi voltak.

    Idiótaság. Lehet verni a mellünket -magyarok vagyunk-! És akkor mi van bazki? Fantasztikus.

    Te meg gondolkodjál az emberiség csoportokra osztása ebben a globalizált világban nemhogy segítene az ügyünkön hanem egyenesen rontja azt. Közös nyelv, közös célok, közös politika kellene az egész világnak de hát akkor mi lenne a felső 1% és a további 10% nagyjából jól élő emberiséggel?

    Na most miattuk cumizuk be a globális felmelegedést. Amit ők amúgy totál leszarnak mert tök jól ellesznek az üvegpalotáikban akkor is ha átlagban 10 fokkal lesz melegebb.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2018.09.26. 22:01:30