• dyra
    #11
    Nem az emberek irányítanak. Azok benne vannak egy rendszerben és nincs belőle kiút. Nem hiszem, hogy szeretnének gyárban rohadni és hasonlók. A Fogyasztás nagy részének sincs alternatívája a gyereket suliba kell vinni kell a kocsi, kaja, kell fűteni kell stb.. Aki ebben a társadalomban nem jurtában akar élni (bár földet se nagyon kapna aki igen) annak kb semmiféle választása nincs. Éljen környezettudatosabban? Azzal loszart nem old meg mert kb csepp a tengerbe.

    Itt egy globális politikai akarat kell, de az meg kb sose lesz mert ne hogy már valamelyik "nemzet" állam szarul járjon. Ez a nemzet dolog a legnagyobb kamu ami teljesen elhülyít mindenkit. Ugyanannak a fajnak a tagjai vagyunk ugyanazon a földön osztozunk ugyanazon a problémáink vannak.

    Elcsépelt szó az összefogás. Közhelyes de az kéne. De ezzel a híg fos emberiséggel ez kb kizárt. Szóval el kell kezdeni készülni a felmelegedésre mert ettől az emberiségtől nem várható más politikai, határokon túlnyúló megállapodás amit ne rúgnának fel idióta populista baromállatok.