• overseer-7
    Csak ezzel nem értek egészen egyet.

"A tartalekrata azt jelenti, hogy a teljes betetosszeg + sajat vagyon ennyi szazalekat nem adhatjak ki hitelkent"

Nem akadékoskodni akarok.
    Én is így tudtam.. esküszöm. De elkezdtem foglalkozni a pénz témával..
    és meglepő jelenséggel találtam szemben magamat.
    A pénzügy területén.. beszélgettem pénzügyesekkel... olyat is csináltam, hogy bementem több bankba.. és személyesen elbeszélgettem néhány fiókkezelővel is. Beszéltem jogászokkal.

Az eredmény az, hogy megtudtam, hogy a pénzt valóban a bankok állítják elő a semmiből. Viszont a központi bank irányítása alatt. Amelynek függetlennek kellene lennie, de facto viszont nagyon erős függőségi viszonyban vannak a többi pénzügyi szereplővel.

A pénzügyesek egy nagyon nagy része.. tényleg úgy tudja.. és úgy tanulta, hogy a bank a saját és a betétesek pénzét adja kölcsön.

De ez nem így van. Kutass a témában.. járj utána.. beszélj szakemberekkel.
    Egy kis utána járás a témában és egyértelmű lesz, hogy a bankok TEREMTIK A PÉNZT A SEMMIBŐL.

Nem véletlenül van ez a piszkolás.. elkenegetés a pénzügyi témában.. nagy a zavarodottság.. még a pénzügyi tudós szakemberek között is zavar van.. azzal kapcsolatban, hogy hogy is jön létre a pénz.

Ez a zavar.. nem véletlenül létezik a fejekben.. ez egy dezinformációs kampány eredménye.

Hihetetlenül hangzik.. de nagyon egyszerűen kideríthető az igazság..
    Járj utána jobban.. és beszélj te is szakemberekkel.

Utoljára szerkesztette: overseer-7, 2018.09.21. 20:33:27