Árnyvadász#337
Ez tök jó! Az jó érzés mindig, ha betalál egy játék és úgy érzed ez neked készült, mintha a készítők meghallgatták volna az imáid. Zsír.
Amúgy ja, itt tényleg merni kell. Oda kell menni, beleállni, harcolni és persze kivédeni a megfelelő időben a támadásokat.
Ami viszont ugyanaz, mint a DS játékokban, hogy ha az ellenfél elindítja a támadását, akkor az végig megy. Más játékokban ez nem így van, ott még ekkor is lehet ellentámadni (ok itt is, csak szart nem érsz el vele, helyette szépen meghalsz) és akkor abbamarad a támadása az ellenfélnek.
Tegnap megnéztem darksector videóját, mikor kinyírja az egyik boss-t. Türelemmel, amolyan komótos Dark Souls összecsapás módjára győzte le a szamurájt. Én tegnap pont ugyanitt jártam. Én a Sekiro-s megoldást választottam. Oda mentem hozzá, mikor vágott, azonnal kitértem és bevittem 2 találatot, majd szinte azonnal kivédtem a visszaszúrását és arrébb ugrottam, hogy a következő támadásnál eljátszottam ugyanezt. Ez volt a taktika. Ennél a bossnál nagy szerencse volt, hogy a kivédés nagyon felvitte a posture csíkját, így viszonylag hamar belehetett vinni a deathblow-t.
Második körben is hasonlóan alakult a szitu, de a végén azért mázlim is volt, mint AntiHero videójánál mikor a pillangós mature-t vágta le. Voltak ott meleg pillanatok, amikor úgy látszott a tuti taktika borul és hajszálon múlik visszagyógyítania magát. Mert egy mozdulatsor épp nem úgy jött össze.