Sekiro-Shadows-Die-Twice-banner.jpg
  • Árnyvadász
    A fejlődést csak az alap mobok ellen lehet érezni, de azokat meg vagy elteszed láb alól osonva, vagy már eddig is halomra szecskáztad így is. Pár kivétel azért akad. Illetve van még egy aranyos, kedves, rokonszenves szitu, mikor tüzes nyílvesszőkkel lőnek több irányból, Te meg próbálsz harcolni több ember ellen, ne adj Isten valami drabális démonnal. És mondjuk még csáklyázható rész sincs a közelben. Annyira hálás szoktam ezekért lenni! Könnyem is kiszökik.

Nekem a visszaemlékezős részben volt egy, ne már bazdmeg esetem. Ebben a játékban a kakas nem csak kukorékol, de ellenség is lehet. Egy kakas nem kakas, egy ütés, de mikor a Hirata Estate sötét pályáján bekeveredtem egy ólba véletlenül, a nagy semmit látás közepette vagy 4-5 kakas úgy levert, hogy jött a ne már még ezek is...

Templommal kapcsolatban hadd kérdezzek már. Senpou Temple területre a kastélyból lehet átmenni? Még nem találtam oda vezető utat, illetve egy kivétellel, de az mégsem jó.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A fej nélküli boss-nál el lehet osonni a barlangban, majd egy rejtekajtón keresztül beérkeztem egy haranghoz, aminél van mentés szobor is. Nos ez már a Senpou Temple terület, de innen nem lehet tovább menni.