Sekiro-Shadows-Die-Twice-banner.jpg
  • darkSectorxxx #1246
    Ne haragudj tesó, de ugye viccelsz. :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van sima végigjátszás alatt 6 démon, nagyon durva ellenfelek, ilyen "lila ködben" vannak...
    Szerintem töltsd vissza a boss előtti mentésedet és öld meg őket, meg nézd meg a protéziseket!!!!
    Sima végigjátszásban 6 vagy 7 kivételével mind elérhető!

BRUTÁLISAK.

Guardian Ape ellen pl a lándzsa. (egy gyerek is no hit-eli lándzsával a levágott fejü verziót)
    Démonok ellen a lila pajzs (sapka)
    Hatred ellen ugyancsak a pajzs, de a 4. Lotus! kivédi azt amikor rádugrik.

Meg van a legyező aki INSTANT eltünteti a Monk-okat a harangos ppályán, és a többieket meg megforgatja és azonnal a hátát ütheted.
    Legerősebb petárdával pl sokszor elhasználva akár maxra vihető 1-1 ellefél stamina csikja.
    STB, STB... :)

Kisebb quest-ekért durva itemek járnak pl.

MÉG HA CSAK NG+ -ba is de szerintem vidd magaddla a cucckat, meg fejlesztéseket, nagyon op leszel velük.
    én se hittem volna mikre képesek, amíg nem öltem velük és nem mondták el hogy használjam.

Pl fogd meg a lila pajzsot vagy a Lotus-t
    Vedd elő védekezz! és amikor rádütnek azonnal + R1 és akkorát baszik az ellenfélre, hogy a legtöbb mobot azonnal lehet szórni.

Ha kell mutathatok majd pár dolgot videókban, ha érdekel.

Nem kötelező ezeket megcsinálni, DE ezt akkor is csinálhatod ha nem akarsz másik boss-al harcolni, mert ezek amiket irtam mind elérhető ott azokon a pályákon ahol vagy.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.09. 13:51:22