Sekiro-Shadows-Die-Twice-banner.jpg
  • darkSectorxxx #1027
    De én értem hogy valaki megcsinálta no hit-re de ez semmit nem jelent, hogy egy ember a boss-oknál addig próbálkozott és vette fel a részenkénti no-hit-eket amig nem sikerült, ezt így bárki a pro-k közül felveszi videóra, lobos vagy hob.

De amikor egy komplet játékot kell no hit-be megcsinálni, akkor előről kell kezdenie mindig amikor véletlen elhibáz egy deflect-et.

Van a játékban 15 kötelező ellenfélből mondjuk 10 easy, aminél 10-9x elmegy simán no hit, de van a maradék 2-3 amiben nagyon sokáig kell PRECIZEN támadni-védekezni, és rohadt nehéz ez szerintem.

Én régóta nézem Hob-ot, tudom mikor hogy ment, neki a régiek se mentek pár nap után, nem azt mondtam.
    De te olyan játékokkal hasonlítod össze, amikben!!!!!!!!!
    Egy tudatos build-el akkorákat baszott a boss-okra, hogy kb a legtöbbnek 4-5 csapás kellett csak.
    Itt a legtöbb boss-al PERCEKIG kell védeni/ütni....

Én elhiszem neked hogy a Sekiro neked könynebb, de én magam részéről a Das 3 - BB -ben NG8+-ban nem érzem ilyen nehéznek a játékot és kaszabolom a huntereket is százasával, mert ott pl a parry az télleg parry.
    BB-ben csak puskával lösz, parry és ennyi, itt a szúráshoz deflectelni kell vagy 20-30 ütést.

Nekem ez nagyon random játék a régiekhez képest.

De nem ellenkezek, elhiszem hogy még sokak ezene ajátékon knynebben végigverik a mobokat.
    Mert most nem a boss-okról beszélek, mert azokból ha megvan a taktika, csak 3-4 akik nehezek...
    Arra gondolok, hogy a pályákon milyen ellenfelek vannak sim, AZAZ sima NG-ben....

Nekem ez rémálom, pl egy szalmakalapos ugrálóssal le sem állok soha harcolni.

Szóval akkor átfogalmazom amit mondtam.
    Szerintem , vagyis nekem nehezebb a Sekiro sokkal. Én így érzem, a magam részéről.

Hob-ot meg meglátjuk, bárcsak nézted volna a tegnapi stream-jét...
    Én fogadnék valakivel simán hogy neki ez idén nem lesz már meg.
    Van egy csávesz állítólag aki lenyomta no hit-be de az egy kibaszott gép.

Az is szép hogy üsszes boss no hit, de az egy vágott videó.
    Egyhuzamba lenyomni élőben, na az egy más téma....

De én drukkolok azért neki, hogy szerencséje legyen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.07. 10:33:42