• NEXUS6
    #157
    Akkor elárulom, hogy van pl. egy olyan "titkos" projekt, amelyet ha bevezetnek lehetséges lenne, hogy kiváltsuk az olajat. A biztosított üzemanyag felhasználása ugyan CO2 kibocsájtással jár, viszont az előállítása során ugyan ezt kivonjuk a légkörből vagy is a teljes kibocsájtás nulla. Ezen kívül a kommunális szennyvizet is felhasználhatjuk, semlegesíthetjük egyúttal ezzel a technológiával, mellette nagy mennyiségű fehérjét is biztosítana, szal a környezetkárósító mezőgazdasági termelés egy része kiváltható vele, ja és napfénnyel működik!
    Hihetetlen ugye! Nem tudom, hogy hallottál-e róla.
    Úgy hívják, hogy: ALGA. ;)
    És mellesleg bármelyik pocsolyában találkozhatsz fele.
    Ha az amcsik ezzel akarnák kiváltani a teljes fosszilis üzemanyag igényüket, kb 1/7-ed annyi területet kéne felhasználniuk, mint amit jelenleg kukoricával vetnek be. Persze nem vennék el a területet attól, mert akár egy sivatag közepén is lehetne telepíteni ilyen létesítményeket, ha van minimális vízmennyiség.
    Hát nem tudom, talán még is van esély, hogy megússzuk, hogy az egész világból kommunista mintafalut kelljen csinálnunk, ahogy pedig te olyan szépen eltervezted?! Bocs!

    A többit meg lejjebb leírtam, a termékek árába be kell építeni a környezet visszaalakításának költségeit, de az egész világon, hogy a tőkés elvtársak ne tudják kizsákmányolni a fejletlenebb országok lakosságát, környezetét. Mellesleg ehhez, mint írtam nagyobb energia felhasználás is jár, amit eddig sajna megspóroltunk, vagy is az energia szektort is bővíteni kell. Az atomot tartanám ideálisnak. (Jézus!)

    "Az emberek 90%-ának kiírtásáról pedig egy szót sem szóltam, ne add a számba amit nem mondtam. A globális felmelegedés gondoskodik majd a sorsukról, ebben biztos lehetsz."
    Nyilván nem írtál , ebben az utóbbi mondatodban sem. Kb. olyan vagy, mint Sztálin elvtárs az ukránokkal, amikor talán a 30-as években nem azt mondta nekik, hogy halálra éhezteti őket, hanem hogy, mert ő hisz a természeti törvényekben, hagyja őket működni, és természetesen a végén csak a legerősebb, a párt és a szovjet nép iránt legelkötelezettebb (10%) fog megmaradni. Teeee zöldnácigeci, bírom ám a humorérzékedet!
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2018.08.16. 18:37:54