Irasidus#64
"Szerintem meg nincs bizonyítva. Egy cáfoló cikket mutattál, de nem volt meggyőzőbb, mint Miskolczi."
Igen, ezt már előbb is írtad. Erre írtam, hogy engem meg Miskolczi nem győzött meg, és a klímakutatók 97% többségét sem. Mellesleg nem egy cáfoló cikket dobta be, hanem egy olyan cikket, amiben hivatkozások tömkelege van, több másik Miskolczi cáfolatra. Innen is látszik, hogy te nem olvastad el, ami nyilvánvaló volt. Neked nem azért kellet cikk, hogy elolvasd, és értelmezd, csak jó troll szokásból, hátha nem tudok cikket dobni. Tudok még, de neked felesleges, hiszen téged nem győzött meg, a következő sem győzne meg. Menthetetlen vagy, ez az igazság, akárháyn cikket mutatok. Felesleges, falrahányt borsó.
"Amit el tud fogadni a szkepticizmusom, az a csillagászati és geológiai okok. Az ember hatásáról, vagyis, hogy a széndioxid többletével ő okozza a melegedést, nem vagyok meggyőződve."
Ez nem szkepticizmus, ez vágyvezérelt gondolkodás.
"A városok egyébként melegebbek, mint régen, és bizony az autóforgalom az egyik jelentős oka. A korábbi mérőpontok környékén is valamivel melegebb van az ember eszközeinek, házainak hőleadása miatt mint száz éve.
(Ja, és te sem a saját neved alatt írogatsz itt.)"
Tudjuk, tűtűt melegít a Földet... értettük. De a hajszárítóval számoltál-e már? Ne hagyd ki azt sem... :D Te figyel, azt hiszed nem olvasom mint írt neked lentebb valaki, és mit válaszoltál rá? :D