• camper
    " Képzeld csak el hogy holnaptól a taxify autók oldalára nem az lenne matricázva hogy 300Ft hanem hogy 290"

Azt hittem az alapokon sikerült túllendülnöd ennyi információközlés után.
    A taxify-nak nincsenek autói.
    A kedvezményt nem a taxify-tól kapod, hanem egészen pontosan attól a taxistól aki téged fuvaroz. Ő adja neked a saját munkabéréből.
    A taxify minden tudása annyiból áll, hogy minden reggel megnézi mennyivel jár a konkurencia és annál lejjebb megy. De ezt nem a saját pénzéből teszi, hanem a tőle függő vállalkozások rovására.
    Ezt nem úgy hivják, hogy érdemi munka - amiért pénz jár - ezt úgy hívják hogy cégvezetésre való alkalmatlanság. És ezt nem úgy hívják, hogy árverseny, ezt úgy hívják, hogy gazdasági erőfölénnyel való visszaélés.

Ezt az egész vita, amit feltételezem mostmár sejtesz, hogy nem fogom hagyni hogy megnyerj valóban arról szól hogy te 500Ft-al olcsóbban juss ki a reptérre? Ahonnan aztán elutazol Görögországba egy hétre és elköltesz 600.000Ft-ot. Ez komoly? Te most ezért birkozol itt velem egy hete? Engem értünk, én érintett vagyok, de te ezt ezért teszed? Mert az elég mókás.

Ami viszont nem mókás, hanem elszomorító az az, hogy aki téged 500Ft árelőnnyel kivisz a reptérre, annak nincs rendezve semmije, nincs bejelentve, nincs ellátása, nem lesz nyugdíja, a jelenlegi autóját nem tudja karbantartani, az pedig már szóba sem kerül, hogy félrerakjon a következő autójára.
    Bocsánat, de ez a liberalizmus?
    És ha ez az, akkor ki ebben a történetben a liberális, Te?