Irasidus#56
A korrózió nem azt jelenti, amit most te annak vélsz, de nagyon jó szó arra, hogy szokásos bullshit mellébeszélésbe kezdj a levegőről. De ugyanígy remek beszélgetés alap, hogy hülye vagyok szerinted, mert elmondtam, hogy Voyager alkotói, köztük Carl Sagan mennyire saccolta a Voyager élettartamát. Szintén nagyon nagy élmény olvasni az idézeteidet, amik vagy másról szólnak, vagy csak egy részéről annak amiről szó van. De tudod mi gázabb ennél is? A prekoncepciód! Az a jó a prekoncepcióval, hogy mindig lehet találni rá anyagot. Két perc guglizás után, találtam anyagot arra, hogy a gravitáció nem is létezik, Einstein tévedett, és semmi sem úgy van, ahogy. És most nem a sötét webről beszélek, hanem doktorokról, kutatókról, akik írtak egy csomó tanulmányt, publikáltak. Így is lehet játszani, hogy kiválogatod a neked tetsző dolgokat, a többiről meg tudomást sem veszel. Ezt csinálod most, csőlátás ezerrel. A tudomány nem így működik, hogy valaki leír valamit, legyen az bármilyen phd. fokozatú kutató, és akkor az úgy van. Józan észről beszéltél, nos, hol van ilyenkor?