• wraithLord
    #5
    "Az Apple piaci részesedése töredéke a Google-énak."

    Tökéletesen irreleváns, hogy kinek mennyi a részesedése. Pont ez a lényeg. Attól még ugyanazt csinálja gyakorlatilag, amiért most a Google-t csesztetik. Ami a kis cégnél józan paraszti ésszel nézve is alapvető és logikus dolog (a cég olyanra csinálja a saját termékét, amilyenre szeretné), az a nagy cégnél tilos, szimplán azért, mert nagy a cég. Értelmesen hangzik. :D Öhm, kettős mérce?

    "A _lehetőségét_ akarják megadni annak, hogy felnőhessen mellettük egy konkurens cég. Nem olyan nehéz ezt ám megérteni. Aztán, hogy ez megtörténik vagy nem, nem a szabályozó hatóságon múlik."

    Szerintem érthető voltam, hogy a módszereket "nehéz megérteni", nem azt, hogy mit állítanak, miért csinálják. Ha már mindenáron _bele akarnak szólni_, pl. a kicsiket kéne támogatni, és nem a nagyokat basztatni. Ja, hogy nincsenek kicsik? Pl. a WP bedőlése nem a Google hibája.
    Ez így kb. szimplán arról szól, hogy fejjük a Google testvért egy kis plusz zsetonért, úgyis olyan jól megy neki. Nagyon is beleszólnak a piacba, csak erőfeszítések helyett akit tudnak, lehúznak lóvéval. Végül is ez teljesen logikus, csak ne jöjjünk azzal, hogy lehetőséget akarnak teremteni. Ez nem lehetőségteremtés. Nem teremtenek semmit, pont hogy csak lenyúlnak, negatívan nyúlnak bele az egészbe... De Google-nek aprópénz, az EU Mészáros Lőrinceinek viszont nem jön rosszul. :D