• Macropus Rufus
    #15
    "A search az tenyleg arukapcsolas, viszont a google-nak lehetosege van eldonteni, hogy ha e miatt megbuntetik, akkor marad-e az europai piacon. "
    ezt soha nem fogja meglépni. Egy piacról kivonúlni nagyon könnyű. Vissza jönni már nem annyira. Ráadásul a google legalább annyit veszítene (ha nem többet) mint az eu. Szóval ez az 5let sztem elő sem fog jönni.

    "EU akarmilyen szamu dontese alapjan a szolgaltatas az EU teruleten belul nem elerheto, tomegesen mennenk neki az osszes politikusnak."
    ez sem fog metörénni. Nem fog kivonulni. Másodszor ha kivonúl akkor a nála tárolt adatokkal kell kezdenie valamit, mert azok nem az ővék (bár lehet benne van az apró betűben, de azok is az ővék, ez újjabb probléma lesz a google-nak). Tehát még az is lehet, hogy a google kerűl szorúlt helyzetbe, hiszen privád adatokhoz nem engedi hozzá férni az adatok tulajdonosait. És ugye most nem Pista bá' leveliről beszélnünk... A nagyobb cégek sz@rrá perelik a google-t ha ez megtörténik. Amerikai cégek is. Nekik is van eu-s érdekeltésüg.

    "Ez egyebkent a google vallalati filozofiajabol ered, ugyanis ha az emberek kedvelik oket, akkor akar a sajat politikusaikkal szemben is a ceg melle allnak."
    hát én annyira azért nem vagyok biztos ebben. Jelenleg már nem választási lehetőség, hogy használod vagy sem. Sok esetben már kényszerpályán mozog az ember, mert a google szarja mindehol ott van.

    Lehet keménykedni, de egy eu még mindíg erősebb mint egy google. Sok helyen lehet fogást találni a dolgon a google kárára. A google fizetni fog. Ezzel tisztában vannak az eu-ban is. Kivolnúlni nem fog. Dollár 10 millárdokat bukna a cég. Fizetni fog. Olcsóbb a 4 milliárd € mint kivonúlni a piacról, pereskedni a felhasználókkal (természetes személyek, cégek). Ebbe bele rokkanna a google.

    Megjegyzés: az MS is belement az dolgoba anno. Pedig ő akkor nagyobb volt mint most a google.

    Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2018.07.19. 10:30:41