• Skylake
    #1
    Ott kezdődik, hogy talán először megkérdezik a parasztot: akarja-e, hogy felhasználói fiókja védelme ezzel is növelve legyen. Ha a paraszt aszondja’, hogy okés, akkor lehet indítani a hangfelvételt.

    Ha nem erről van szó, akkor legalább tájékoztatjuk azt a sz*rf*szú adófizetőt, innentől fel lesz véve a hangja.

    Egyébként a dolog ilyen formában történő kivitelezésén alapvetően kár csodálkozni. Ma a baromarcúak teljes generációja tolja fel kib*szott érdektelen életének teljes keresztmetszetét közösségi hálózatoknak nevezett marketing és kormányzati kapcsolatokkal is rendelkező megfigyelőrendszerekbe, marha nagy örömmel, hiszen a felszínen megkapja a látszatot, hogy mennyire kib*szott fontos lesz ez által az élete, illetve örömmel kurkászhatja mások életét. Ebből a korszakos attitűdből, amikor a baromarcú userek magasról belesz*rnak ennek a megosztásnak a hosszú távú következményeibe, ugyan miért is lepődjünk meg azon, hogy egy főfogaskeréknek ilyen korszakalkotó ötlete támad, és ilyen formában realizálódik. Evidens, nem?

    Egyébként tudomásom van arról, hogy jó pár állami szervezet, illetve multicég ügyfélszolgálata alkalmazza ugyanezt itt is, de ennek részleteit ha lehet, itt nem adnám meg. Most meg főleg lapítaniuk kell a GDPR miatt.