• MZperX75
    #69
    Egyszerű fizika,anyag =időtükrökbe zárt fény 1 elemi részecskében kb 2-300 ezer időforrás van ,időtükrök látszólagos anyagot hoznak létre ,csak egy jó kis káprázat.
    Van jobb csavaros időforrás és van bal csavaros ,anyagi világ-apagi világ(anyag antianyag)
    Nem létezik sötét anyag,vagy sötét energia,csak sötét emberek.
    Minden "anyag " a létét kisugározza, léthullámmal az az ismertebb nevén gravitációs hullámmal.
    Az antianyag is sugározza,és a sima anyag is ,tudósok ennek a hatását mérik az univerzumban,de az anyagát nem találják,ezért lüke módon elnevezték sötét anyagnak.
    Az univerzum ultra nagy órajelen működik,létezésünk periódusonként jön létre,időben elcsúszva,a többi dimenziótól ,mint a népmesékben ,egyszer volt hol nem volt,mikor mi létezünk antianyag nem létezik,mikor az antianyag létezik, akkor mi nem létezünk,illetve 3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,......32 dimenzió illetve 32 tükör dimenzió,egyszerre csak mindig 1 létezik,csak egy kicsit nagy az órajelen pörög, olyan nagyon,hogy felfogni is elég nehéz.Ezért antianyag világban pedig talán minket keresnek :)
    jobb csavaros és bal csavaros világ(anyag) találkozik szétesik az időtükör,és benne lévő a fény kijön. Bár érteném én is.....pici alapom van már ,azt értem ,hogy semmit sem értek még.