• gforce9
    "Ez azért igaz mert minden mozgó tárgynak tehetetlensége van." Tényleg? :) nofene miket tudok meg.

"Csak ennek sokkal nagyobb a valószínűsége, de még ez is ritka."

Jössz valószínűségekkel, amikor a robotautó természetéből fakadóan statisztikaképtelen, hiszen nem ő vezet. A robot csak akkor vezet amikor képes rá, mert a környezet megfelelő. Lehet nem hozok valószínűségi adatokat leboruló rakományról. Ez igaz. Viszont egy teljesen reális helyzetet írtam le, ha szerinted nem az akkor nagyon keveset vezettél eddig. Nekem nem egyszer kellett elkerülnöm ilyet az elmúlt huszonpár év alatt. Az meg hogy szerinted az infarktus gyakoribb erre meg én azt mondom, hogy a nagysebességnél autópályán bekrepáló automatika a gyakoribb gond lesz. És majd ha a robot nem adhatja át a kormányt, ahogyan az embernek sincs erre lehetősége egy infarktus idején, akkor lehet elkezdeni felállítani statisztikát.:)

Na mindegy ez a vita szerintem nem fog sehová vezetni, teljesen máshogy látjuk a dolgot, tényadatokkal alátámasztani nem tudjuk egyik variációt sem úgyhogy én elköszönök, jó hétvégét, nehogy keveset igyatok! :) (kivéve ha vezettek)