• defiant9
    "Ez ugyanolyan bullshit grafikon, mint amivel a marketinganyagok árasztják el a jónépet."
    A Virginia Tech Transportation Institute jegyzi a tanulmányt. Várom azt a tanulmányt amire te építed az állításod.
    Persze fogadni is mertem volna hogy vagy olyan beszari és nem mered kijelenteni hogy az L5 önvezetésnek valszeg rosszabb baleseti statisztikái lesznek.

"Ja értem, a te mondataidad úgy kell érteni ahogy királyi őfelséged gondolni tetszik :)"
    Úgy kell érteni hogyha becslést adok az nem tény adat, és nem arra építeni egy teljes HSZ-t hogy tényt közöltem. Saját részedről persze kijelented hogy 'biztos''. Amikor ezt számon kérem akkor viszont elsunnyogsz, ahogy az összes kellemetlen témakörnél tetted, és egyre irrelevánsabb témák feldobásával próbálod elterelni róluk a figyelmet.

Neked is azt tudom ajánlani, hogy 3 év múlva nézz vissza, és a valós adatok tükrében vond le majd a konzekvenciát hogy mennyire is alábecsülted az önvezető autók előnyeit. Addig is a világ halad tovább a jelenlegi úton, továbbra is közúti tesztek lesznek, csak egyre több és több autóval. Az begyepesedett szűk látókörűek véleménye ezen nem igen változtat. Ha lesz majd 2021-ben ilyen sg.hu téma akkor ott találkozunk, és az orrod alá fogom dörgölni, készülhetsz rá:)