• Sequoyah
  #4
  Itt nem a youtube letaszitasa az erdekes. Inkabb masik vegerol szemleljuk a problemat.
  Mara mar eleg sok tartalomszolgaltato jott letre a Youtube-on, sokan kozuluk kifejezetten minosegi tartalmat gyartanak. Ennek koszonhetoen ma mar nem kell benyalni magad ismerosok segitsegevel egy nagy mediavallalathoz hogy kepernyore kerulj, akar amatorkent egyedul is belekezdhetsz a dologba, es ha tehetseges vagy, akkor aztan igen jol meg tudsz elni belole. Mi pedig sok minosegi tartalmat elvezhetunk. Nekem nagyon tetszik ez a megkozelites.

  DE!

  A Youtube az egesz ben monopoliumot elvezett, es ennek ma MEG nem jottek ki a hatranyai, de tudjuk hogy ez csak ido kerdese. Barmikor kitolhatnak a tartalomszolgaltatokkal, vagy csak valami oknal fogva bedol a Youtube (nem fizet tobbet), es egy csomo tehetseges emberek ezrei munkanelkulive valnak. Es ahogy telnek az evek, egyre tobben vannak akiknek ez a karrierjuk, az eletuk.

  En orulok, ha van egy B megoldas, tobb helyen is tudnak szolgaltatni, es nincsen ez a veszelyes fuggoseg. Na meg egy kis verseny sem art a platformok kozott a minoseg jegyeben:)

  Egyebkent rovidtavon nem hiszen hogy le akarnak verni a Youtubeot, az Instazok mar most is akkora tomeget alkotnak, hogy lesz ennek is boven hasznaloja...

  Plusz ne felejtsuk el, hogy mostanaban eleve tolodnak a platformok. A Youtube a Netflix baberjaira palyazik komolyabb, profibb, akar sajat gyartasu tartalmakkal. Az Insta igy gyakorlatilag belephet a regi Youtube helyere.