f4cb1c5406470fdb7765ff50a604b84a.jpg
  • Bandras DaSilva #498
    Igen, amikor csinálod a küldiket, először stranger az illető, de ha odamész és unlockolod, akkor látod majd a nevét és a beszélgetés előtt azt is, hogy jó vagy rossz pontokat ad majd (és a térképen is kiírja, hogy milyen küldikre számíthatsz).

    Amikor ezeket elkezded, akkor egy idő után becsatlakozhatnak mások is. Pl. ellophatják a szekeret, a postát, a pénzt, stb. Lehet "posset" is csinálni az ilyenekre, akkor többen toljátok, érdekesebb, nagyobb védelem ha betámadnak. Főleg a kísérgetős küldinél érdekes ez meg a postásnál. Mondjuk az ott eléggé el van baszarintva, mert egyszerre csak egy táskát vihetsz, 2 ott marad az állomáson. Egy táskában 3 csomag/levél van, de amíg te kézbesítesz, simán elviheti bárki más a másik 2 táskát az állomásról. Oké, üldözheted, de sok rtelme nincs mert ha le is lövöd, kb 3 méterrel arrébb respawnol és újra lő rád. Neki nyeremény az is ha nem tudod megcsinálni, neked meg szopó mert sokat nem tudsz tenni ellene.

    A táborban elég sok dogot lehet amúgy fejleszteni, de vannak árak is. A küldit ha jó vagy csak 75%-ra tudod megcsinálni mert a végét csak akkor ha bűnöző lettél. Beszélnek valami 3 aranyrudas küldiről is...gondolom ez az lehet, hogy egyébként annyiért be tudod fejezni. Blackwaterben van vmi tag. Nem találtam még meg, nekem is csak 75%. Majd remélhetőleg javítják.

    Vadászatból halászatból sztem eléggé jön a zseton. Egy jobb peltért+nyúzott állat akár 10-12 dolcsit is hozhat egy menetben. XP-ben ez ugyan kevesebb, de a sima series is rosszabbul fizet ha nem vagy első. A lőszert a legtöbben neked kell állnod, így nem mindegy, hogy nennyire lősz jól:). Sok embernek az aim assist bent van, és ez eléggé furi mert igen jól lehet vele headshotokat tolni. Sztem ezt nem kéne engedni az onlineban.

    Azt én sem értem amikor csak úgy simán lövöldözget vki....ráadásul az is hülyeség, hogy látod a többieket a térképen. Tegnap volt egy pali aki fél nap üldözött és vagy ő lőtt le vagy pedig én őt. Sok értelme nem volt. Kérdeztem, hogy nem unja-e de érdekeseket válaszolt. Aztán lelőttem a lovát meg őtt is párszor még egyms után és elment. Ezzel együtt idegesítő.