f4cb1c5406470fdb7765ff50a604b84a.jpg
  • Bandras DaSilva #460
    Banditákat találtam már több helyen. Ahogy járkálsz erre-arra, feltűnik egy piros jel a térképen és ha közelebb mész, látod, hogy hol a tábor. Térképet én nem találtam még, de lootot dobtak, elég sok órát, gyűrűt, stb dobnak. Mondjuk simán benézhettem valamit.

    Nem tudom, hogy ki-hogy van vele, de engem egyre jobban zavar, hogy a karakterem nem beszél az onlineban. Csinálhattak volna még 2 szinkront (egy férfi, egy nő) mert nagy dumákat nem kellene tolni csak egy ilyen, köszönés, aha, oké, rendben, stb. Ehelyett integet mint egy sérült...

    Tegnap este már érdekesebb volt a buli mert pl. Valentine közelébe nem lehetett menni mert nagy hentelde volt. Mondjuk nem teljesen értem, hogy miért jó, de elég sokan tolták.

    Rhodes közelében láttam már járó vonatot. Szóval akkor ez is lett már.

    Egyelőre úgy tűnik, hogy nem lehet szerezni vad lovakat. Be lehet törni, de nem megy be az istállóba. Mondjuk második slotot nem vettem még, de eladtam az első lovam és akkor sem engedte. Viszont van egy csúnya színű arab ló ingyen a ps4 játékosoknak. Én St. Denisben szereztem meg az ottani istállóban, nem tudom, hogy a többi helyen is adja-e.

    Csinálgatom a challangeket is, de van pár elég érdekes.

    Tegnap engem egyfolytában kidobált. Nem tudom, hogy másnak is volt-e ilyen tapasztalata, de engem olyan 30-40 percenként ledobott. Vissza kellett csatlakoznom. Néha küldik után olyan helyre tesz, ahol megy a lövölde és néha kicsit idegestő amíg kijut az ember.

    Nekem van még egy furi tapasztakatom. Eddig is nagyon szép volt a játék, de olyan mintha az onlinera betettek volna még pár effektet mert még szebb lett az egész.