f4cb1c5406470fdb7765ff50a604b84a.jpg
  • Bandras DaSilva #439
    Nem olyan nehéz ezt elérni, nekem tegnap este rögtön sikerült is. Volt egy csapat akik egy kocsis küldit csináltak, én meg úgy gondoltam, hogy nézzük meg mit lehet itt csinálni alapon leszedtem egy dombról 2 csókát a kocsiról. Aztán közelebb mentem és akkor futottak be a többiek. Elég érdekes lövölde alakult ki és ebben az egyik taggal felváltva lövöldöztük le egymást, így elég hamar beadta ezeket az opciókat. Az érdekes itt az volt, hogy elég közel teszi be a respawn pontot ezért hamar megtalálnak vagy visszaérsz. Nyílván a végén már üldöztek 4en és kalandos volt mire elmenekültem.
    Ami érdekes volt mg az az, hogy ha pl. egy állomás közelébe érsz, akkor ott nincs harc és kifakulnak az ellenfelek ha játékosok. Persze, ha elhagyod ezt a zónát, akkor újra tudnak lőni.
    Sajnos, túl sokat nem sikerült tegnap tolnom, de azért megcsináltam pár küldit amit adnak a pénztárosok meg random arcok. Annyira nem fizetnek jól pedig bőven időben fejeztem be. A sztroival nem sokat haladtam, de majd ma próbálok.

    Részt vettem egy ilyen seriesben is: itt az volt, hogy pisztollyal kellett/lehetett hentelni és ki tud több embert lelőni 5 perc alatt. Hát,érdekes volt...keltem-feküdtem, de mások is:)...alap pisztollyal olyan nagyon nem voltam sikeres,de vicces volt. Csapattal érdekesebb lehet. A többi ilyet nem néztem még, de ahogy látom van párbajozás meg több hasonló lövölde. Versenyt sem próbáltam még.

    Egyelőre egy olyan 60 dolcsit szedtem össze, ami nem egy komoly összeg, de remélhetőleg később egy kcisit jobban jön a zsé. Egy banditatábort is lerendeztem, de ott sem volt túl sok minden.

    Egy szekeres küldit sikerült még megcsinálnom egyedül: a vége itt is izgi volt mert a kettő kocsiból egyet elfoglaltak és páran üldöztek, de sikerült célba érnem.