f4cb1c5406470fdb7765ff50a604b84a.jpg
  • RedRiot
    #410
    A másik hogy valószínűleg még sok új funkciót, küldetést fognak belepakolni, finomhangolják a játékrendszert az elkövetkező években - ez még csak béta.

    Nézegettem live-streameket, olvasgattam cikkeket és ezek alapján lesz ebben potenciál. NPC-k is adnak küldetéseket, amiket a gameplayekben láttam azok a sztorimódból már ismert karakterek voltak. Már az elején is mutatott a térkép egy rahedli NPC missiont. A detmeccs és más külön játékhelyszíneket is külön ikonok jelzik.

    Ami így elsőre nem tetszik az az, hogy a free-roamban mintha nem nagyon járna semmi negatív hatással egy másik játékos kinyírása. Egy intelligens wanted rendszer lehet hogy jót tenne. Pl. szigorúan büntetné ha olyan játékost lövünk le akinek el van rakva a fegyvere, nincs a kezében pisztoly/puska/kés. Ha mondjuk zsinórban megölünk három ilyen játékost egy félórán belül akkor tűzzenek ki ránk valami komolyabb vérdíjat, amit megkaphat az aki lelő minket.

    Kíváncsi vagyok milyen lesz a free-roam dinamikája. A városok le vannak butítva a sztorimódhoz képest, nem nagyon lesznek szerencsejátékok, a boltok áruit pedig a játékosnál lévő katalógusból rendelve kiszállítják a táborba is.Ugyanakkor már több helyen olvastam hogy a városokban tobzódnak a "mindenkire-azonnal-lövök" emberek. Szóval ha nyugisabb élményt keres az ember lehet hogy érdemesebb lesz a vadonban maradni.

    Na mind1, nem kell már sokat várni és kipróbálhatjuk!