f4cb1c5406470fdb7765ff50a604b84a.jpg
  • RedRiot
    #312
    Mikor megvettem az első XBOX-omat (360) már én is 36 voltam és az elején iszonyat nehéz volt megszokni a kontrollert. Szerintem jó választás volt első konzolos játéknak az RDR2: a nehézségekért jócskán kárpótol.
    Javaslom hogy küldetéseken kívül is kisérletezgess egy kicsit, tanulmányozd az inventoryt hogy mi hol van nagyjából, próbálgasd a fegyókat, stb.
    Én pl. elég nehezen szoktam meg hogy a fegyverek többsége nem automata, és minden lövés után fel kell húzni a kakast, vagy a karabélyokon a kart. Az még mindig összezavar mikor mindkét kezemben stukker van, és az egyik automata pisztoly (vagy Double Action Revolver) a másik pedig klasszikus forgótáras colt. Ilyenkor ugye felváltva használjuk a kettőt, és az egyiknél a duplaklikk két lövés, a másiknál egy lövés, egy felhúzás. Jellemzően a harc hevében pont nem figyelek rá hogy éppen melyik következik és kiesek a ritmusból. :)
    A Dead Eye-nál nekem az vált be, hogy még aktiválás előtt nagyjából célzok, Dead Eye-ban pontosítok és rögtön lövök. Ha több enemy van egymástól távolabb akkor nem érdemes végig Dead- Eye-ban maradni mert ilyenkor valamivel lassabban mozog a célkereszt az idő viszont gyorsan fogy!
    Kinek mi a kedvenc fegyvere? Nekem a Lichtfield karabély, a Bolt Action Rifle (távcső nélkül) és a Double Action Revolver. Utóbbi majdnem olyan gyors mint egy automata pisztoly, de szép, hagyományos western revolver formája van. A távcsövesek puskákat pedig annyira nem szeretem mert nagyon bezoomol és nem tudom rendesen követni az eseményeket miközben célzok.