f4cb1c5406470fdb7765ff50a604b84a.jpg
  • gregoryan
    #183
    Hát kissé magamra ismerek, avval a különbséggel, hogy én már kezdem elengedni azokat a játékokat amikre nincs időm, mert elkezdem és mást tolok vagy csinálok helyette, valsz nem is érdekel annyira. Pl Uncharted seria-t fullban 2x végigtoltam, és " volt rá idő". interaktív film vagy sem, részletkérdés. Egy élményt közöl, mint akárcsak a RDR2 is. Az a lényeg. Ha kicsit is bejön a tálalás, akkor a hangulat megvan és ez a lényeg egy szórakoztató terméknél.
    Dying 1 k jó volt, coop-ban 2x lement az is haverokkal. Ez lesz remélem a Red deaddel is, ha 1x kijön a multi, és REMÉLEM lesz benne valami kjnd of COOP rész, mint annó a GTA ban a Heist-ek. De a Rockstar jatekokban a poén még, hogy egyszerűen élni a világban is jó. mint pl csak autókázni a GTA-ban, vagy itt vadászni, lovagolni, csak picit belecsöppenni..
    Erre mondják az okosok ugye, hogy kompenzál az ember.. ami a saját világából hiányzik, igyekszik kiélni interaktívan.
    Horizon? Days Gone? abszolut system seller cimek. Horizon mindamellett (és a God of war) Ha van egy HDR tv-d is, akkor fenomenális.. EZ SAJNOS nem mondható el a red deadről ugye, lásd HDR botrány.. hogy csak oda van kamuzva benne a HDR, ami gáz, remélem gyorsan orvosolják, bár mindamellett a game gyönyörű, annyira is, hogyPS4 en hiába elmosottabb a graf állítólag, mégsem rohan az ember Xbox one X et venni csak ezért a game-ért...
    Viszont PC-re várni ebben a konzol generációban szerintem felesleges, mivel nem egy Xbox 360 szintről beszélünk.