"Jó estét, jó szurkolást!"
  • gpFan
    #89
    Dolgozni is kell néha, úgy hogy ma nem néztem meccset. Talán az estit megnézem, ha nem alszom el.
    "Amit te piszkos játéknak hívsz, az ma a megtűrt. Ez ellen lehet ágálni és nem tetszeni, de olyan még nem volt, hogy földön levő játékos megtaposson valaki, leköpjenek valakit, stb."
    Igaz amit mondasz, és ez szerintem árt a játéknak, az igazi jó játékosoknak. Lassan rögbit nézünk, nem focit. Nyilván van határ ameddig eltűrnek valamit - köpködés, taposás, harapás (!) az nem megy - még szép.
    De nézd meg mi megy most rengetegszer szöglet és gól közeli szabadrugáskor: össze vissza tologatják. huzigálják egymást, a bíró próbálja nyugtatni őket, és megy az idő . Meg persze a szokásos mozgás közelebbre szabadrugáskor, hiába a hab. Itt nem kéne sokat magyarázkodni - kártyát osztogatni minden magyarázkodás nélkül - majd betartják a távolságot egyből.
    Ugyanaz megy voltaképpen mint az imigránsokkal - legyünk emberségesek, szegénynek nincsenek papírjai - biztos mert fejvesztve menekült a golyók elől. És visszaélnek vele. Ahogy a játékosok is.
    Nem vagyok valami vasfegyelem párti, de ha egy tolvaj azzal jön hogy: "most mit kiabálsz rám, mért vagy gonosz, nem csináltam semmit, stb. " akkor itt nagy baj van. Mert megengedjük neki.