794
"Jó estét, jó szurkolást!"
-
#114 Bíró függő. Hozzátenném, hogy az általad felsoroltak a 16-on belül mind tizenegyest érnek. Az, hogy egyes bírók erre érzékenyek vagy éppen nem ezt ember válogatja, de ezek mindenképpen szabálytalanok. -
#113 Gólt megakadályozó kezezésért jár piros. Mi ebben beteg? -
IXEMGabeo #112 igazabol ha ilyenekert sargat adnanak akkor mindenki ki lenne allitva... -
gpFan #111 Messze nincs vége. Sőt, inkább Kolumbiának áll a rúd.
Amúgy meg, igen beteg, hogy szándékos kezezésért a 16-ban piros jár automatikusan. A szándékos lökés, átkarolás. húzás meg még sárgát sem kap, 11-est is ritkán.
-
IXEMGabeo #110 azta rohadt 1-1 nincs meg vege -
#109 És reklamál a kapus, az eszem megáll. Gólvonal technológia nélkül is látszott 30-40 méterről, hogy bent volt. Meg ott a technika is....
Szép volt COL, az egyetlen esélyt megragadták.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.06.19. 14:42:25 -
#108 úgy tűnik nem kell -
IXEMGabeo #107 :(( hol az elozo golkiraly James? -
#106 egyre több és több -
#105 Hát, ez hamar el is dőlt sanszosan. Nagyon nézek, ha COL innen csak X-et kihozna. -
#104 Azt hiszem akkor most meghúzom a vonalat, innentől ismét VB-vel kapcsolatos legyen a topik.
Béke -
gpFan #95 Na végre egy 11-es piszkos nyúlkálás miatt. + Sárga . -
#93 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csodálkozol? csak egy dolog rosszabb a szakkommentátoroknál (meccs közvetíéseket ha nézzük), az pedig az 1perces agymosás. megvan a hatása -
#92 Valahogy csodás, hogy még ebbe is sikerült a migránstémát becsempészni...
A régi idők meccsein is látom a rángatást... -
IXEMGabeo #91 na vegre a belgak mutattak valami foci feleseget:) ezzel az edzovel sikeresek is lehetnek bar Anglia ellen kell hogy mutassanak valamit majd -
IXEMGabeo #90 beindult a Lukaku henger:) -
gpFan #89 Dolgozni is kell néha, úgy hogy ma nem néztem meccset. Talán az estit megnézem, ha nem alszom el.
"Amit te piszkos játéknak hívsz, az ma a megtűrt. Ez ellen lehet ágálni és nem tetszeni, de olyan még nem volt, hogy földön levő játékos megtaposson valaki, leköpjenek valakit, stb."
Igaz amit mondasz, és ez szerintem árt a játéknak, az igazi jó játékosoknak. Lassan rögbit nézünk, nem focit. Nyilván van határ ameddig eltűrnek valamit - köpködés, taposás, harapás (!) az nem megy - még szép.
De nézd meg mi megy most rengetegszer szöglet és gól közeli szabadrugáskor: össze vissza tologatják. huzigálják egymást, a bíró próbálja nyugtatni őket, és megy az idő . Meg persze a szokásos mozgás közelebbre szabadrugáskor, hiába a hab. Itt nem kéne sokat magyarázkodni - kártyát osztogatni minden magyarázkodás nélkül - majd betartják a távolságot egyből.
Ugyanaz megy voltaképpen mint az imigránsokkal - legyünk emberségesek, szegénynek nincsenek papírjai - biztos mert fejvesztve menekült a golyók elől. És visszaélnek vele. Ahogy a játékosok is.
Nem vagyok valami vasfegyelem párti, de ha egy tolvaj azzal jön hogy: "most mit kiabálsz rám, mért vagy gonosz, nem csináltam semmit, stb. " akkor itt nagy baj van. Mert megengedjük neki.
-
IXEMGabeo #88 na vegre Mertens:) Panama kibirt egy felidot -
IXEMGabeo #87 na gpfan latnod kellett volna mifele kezimunkat tettek Lukaku ellen:D -
IXEMGabeo #86 Ekozben Perui noi szurkolok
Lehet ezert kapott ki a csapat a danok ellen:D -
#85 Amit te piszkos játéknak hívsz, az ma a megtűrt. Ez ellen lehet ágálni és nem tetszeni, de olyan még nem volt, hogy földön levő játékos megtaposson valaki, leköpjenek valakit, stb.
Eddig még piros lap sem volt, pedig már 12 meccs lement. Az előző VB piroslap átlag 0.16 volt, tehát 8 meccsenként volt egy. Persze lehet, hogy ez véletlen, majd kiderül. -
IXEMGabeo #84
mar 2010 ota konyorgok a videobiro miatt, Portugaliaban mar egy ideje bevezettek asszem Argentinaban is mukodik, mennyivel mas meccs lett volna, ha megadjak Lampard goljat a nemetek ellen, ami siman bent volt...az egy vicc volt, hogy nem szurtak ki -
#83 Tegnapi német meccsen volt olyan vicces eset, aimkor visszajátszás nélkül is tisztán látszott, hogy a mexikói a németre rúgta a labdát és róla ment ki. Ennek ellenére lobogtatta a kezét mindkét játékos.
Én csak amatőr röplabda meccsen játszottam, de ha tévedett a bíró, akkor sem reklamáltam soha. Minek...? Mutasson valaki videós esetet arra, amikor reklamáció miatt valaha is bíró megváltoztatta véleményét. Én ilyet 30 év alatt nem láttam.
Képtelen vagyok felfogni, hogy profi játékosok ennyire szellemi rövidnadrágok úgy, hogy kb. a orrukban a szőrszál nem látszik csak 100 FPS-ben visszajátszáskor..
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.06.18. 15:50:21 -
gpFan #82 Én örülök a videóbírónak. és igen is segített ez a néhány nap alatt.
Ami a reklamálást illeti, az ami megy általában nevetséges - amint kimegy a labda egy közelharc után, mindenki partjelzőt játszik - mintha volna olyan bíró, akit az érdekelne. Ugyanúgy, tűl sok a szinészkedés, szándékos esés, fájdalom szimulálás. A valódi, alattomos lükéseket meg sokszor nem veszik észre. A videóbíró nem úgy néz ki, hogy Isten szeme, mert nem vettem észre, hogy a piszkos játékot valaha is jelentették volna a bírónak.
Ez a játlk kezd komolytalan lenni. Zéró tokerancia a szinészkedésre - nem lesz egyszerű. Lökdösésre, átfogásra - ez viszont pont a videóbíróval igenis reális. Enyhébb eset - sárga. Nehezebb - piros. 20 perc sem kell, és sokkal normálisabb és tetszetősebb futballt fogunk látni. Tegnap 2 meccs is nagyon tele volt kézimunkával. De az kapott sárgát a végén, akinek már elege lett az állandó átkarolásokból. Balfasz FIA. -
#81 Egyáltalán nem lassítja. Régen ennyi elment a reklamálásra és rendcsinálására. Most meg visszanézik és kész. Nincs vita.
Sőt, nem csak a tévedéseket javítja, mert a videóbíró isten szeme is. A bírótól függetlenül pont úgy fülére szólhatnak, amit pl. nem is látott a bíró, ahogy Zidane anno lefejelte az olasz játékost és a partjelző szólt. Most meg a videóbíró. Akkor sem úsznak meg semmit a játékosok, ha senki nem látja a pályán, mert a videóbíró akkor is kiszúrhatja.
A tegnapi brazil esetnél maga az érintett fél sem reklamált.
Eddig a VB komoly bírói tévedés nélkül ment le, mert van videóbíró. Szomorú, hogy eddig kellett várni arra, amit nagyvíz oldalán évtizedek óta használnak már...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.06.18. 15:27:47 -
IXEMGabeo #80 na ujabb videobiro eset, nagyon orulok h bevezettek es most a Svedek lohetik a 11-est:)
nem is lassitja oly mertekben a jatekot... -
IXEMGabeo #79 azt a faszt allandoan nyomtak holott 1 jo szezonja volt a Stuttgartban, de sosem tartottam sokra....nem is ertem mit keres itt, Kuranyi szindroma...
amugy viccet felreteve Klose tuti golt lott volna:D -
gpFan #78 Na igen. Fényes példája a Salah-Ramos esés. Nem is lényeges, hogy mit akart Ramos valójában. Mondhatámk: "benne van a játékban" - hogy a kisebb, könnyebb játékos húzza a rövidebbet.
Pedig kellenek a gyors, fürge játékosok a támadásban. Gomez az minden, csak nem az. Csak akkor lő gólt, amikor minden összejön, Vagy inkább: lőtt. -
gpFan #77 Igen, pont ebben az "olyan átlagos"-ban van a lényeg. A Brazilok, többen is, de nem aggresszíven reklamáltak. Mert tudják jól hogy ez megy ma. Sárga lap meg már volt párnak.
Én csak azon csodálkoztam, hogy tűrték nagyobb balhé nélkül az állandó csépelést
Nyilván Brazil nem játszott valami fényesen, Neymar se találta meg még a formáját. És az is lehet, hogy mire belejön, megint hordágyon lesz levíve ..
Ha ez így megy tovább, egyre jobban az 'amerikai futball'-ra kezd hasonlítani. Lehet, a védőöltözetet is bevezetik ? Lehet, hogy ez az utolsó VB, amit nézek ? Bikaviadalt meg sose nem szerettem. -
#76 ha jól emlékszem még a brazil védő sem reklamált, olyan átlagos megmozdulás volt a támadótól. ez van
-
#75 Mostmar nagyon dominal a fizikun a fociban,regen meg voltak 170-175 magas szikar,vekony belsovedok is,es tettek a dolgukat mara gyakorlatilag azon a poszton csak a 185-190+ centis 90 kilos bikak elnek meg,es oket keresi minden csapat. -
#74 Brazília megérdemelte a saját maga által generált eredményt. Azt gondolta, hogy 1:0-val letudhatja a meccset, és 25%-os erő ráfordítással meg is tartja ezt az eredményt, spórolva az erőnléttel a következő meccsekre. Rosszul sáfárkodtak, hisz az egyenlítés után feleslegesen pazaroltak el olyan erőforrásokat, amit ha egyenletesen beosztottak volna párosítva egy kicsit nagyobb koncentrációval, akkor ténylegesen megspóroltak volna sok energiát. -
#73 Különösen vicces, amikor a régi Vb-k beszámolóiban olyan is van pont magyar meccsel kapcsolatbna, hogy folyamatos faragás volt és így lett kíállítva végén valaki tőlünk egy VB-n. -
gpFan #72 1966. -
gpFan #71 Szar meccs - sok lökdösődés, durvaság, és rengeteg pontatlan lövés. Svájc elérte amit akart - megölte a játékot. -
gpFan #70 A bíró kezd észhez térni. De ez így szar. Lehet még piros is ... -
#69 Mióta nézel focimeccseket? -
gpFan #68 Hülye kommentátor, hülye bíró. Egy ilyen enyhe lökés utáni gól, amit nem kellet volna megadni, mert bármekkora lökés is volt, szabálytalanság volt. Ez eldurvulhat a végéig. Svájc jó, de piszkosul és erőszakosan játszik. Több sárga kellene.
Hol vannak a régi fairplay idők ... -
#67 Uhh Mexiko nagyot ment ma :D En nem mondanam akkora oriasi meglepetesnek ezt,bar borult a papirforma persze,de az elso csoportkorben mindig van 1-2 orias aki beragad. A spanyolok 2010-ben peldaul...Jok lesznek a nemetek csak fel kell porogni,megleptek ma oket de Löw tudja mit csinal -
gpFan #66 Mexikó egyértelműen jobb volt - harciasabb, jobban akarták a győzelmet. Meglepődtem amiikor láttam hogy Gomez benne van a Német válogatottban - és mit csinált ma ? Semmit. Persze, a statisztika másként mutatná a dolgokat, de mit ér a labdabirtoklás amikor alig tudnak komolyabb támadást összehozni, célozni meg még annyira sem. Mexikó sem volt valami fényes, de jobb volt valamivel.
Amúgy. a vége megint igen ideges lett, mert itt már mindenki kézimunkázik. Lehet, annyira rászoktak, hogy már észre sem veszik magukat.