2019/202 körül folytatódik a sorozat
  • molnibalage83
    #72
    A videó egy szomorú trendet mutat be és annak végét. A saját szemszögéből nézve egyre faékebb, de szebb játékokat (a F4 és a F76 már ezen a téren sem lépett előre.)

    Halkan jegyzem meg a saját egyszemélyes perspektívámból eddig sem volt a Beth-től elájulva.

    Gothic 1+2 után nekiestem a TES III-nak. Kb. 10-16 óra után meguntam. Semmiféle nagy ívű sztorit és világot nem tapasztaltam. Iszonyatosan részletes skill és inventory és minden mástól még nem lesz élvezetes egy játék. A Gothic világához képest 0 atmoszférát találtam meg ember útjelző táblákat.

    A Skyrimet megvettem, végigtoltam. Kinézetre elbűvölő játék volt 2011-ben, tényleg eldobtam tőle a hajam. Mínusz karakteranimáció... Apró hiba, hogy a története annyira semmilyen volt, hogy egyetlen szereplő nevére sem emlékszem. A főszálból is annyi maradt meg, hogy volt múltba látás, sárkányok és a végén egy csontváz építmény. Ennyi. Meg arra, hogy hetekig olyan bugos volt, hogy pl. az immunitások nem működtek és emiatt kinyírhatatlan ellenfelek voltak... Egynek elment, a bejárható helyszínek kinézete fantasztikus volt. A hegybe vájt város, a sejtelmes bevilágítású dungeonök, a hegyi táj, stb. De mint történetalapú RPG nagy nulla volt. Inkább egy mini online RPG szerű izé volt, ami megrekedt egy szinten.

    A TES IV-et csak Nehrim miatt vettem meg, fillérekért mindenestül. Aztán elkezdtem az gyári történetet is, de dögunalom volt. Pár óra után nem bírtam tovább. Az Enderalra sajnos még nem volt időm.

    GoG-on megvettem most a F3 és F NV-t fullosan, mert ezek közül főleg az utóbbit nagyon dicsérik. Mondjuk úgy, last chance. Az TES VI-ot csak a kritikák után fogom megvenni, az ziher.