1554471458.jpg
  • unrealnoise
    Most komolyan... kimondottan a fák lombkoronájáról beszélek, és arról, hogy X látótávolságtól élesedik csak ki az egyébként sem túl szép textúra...

Jóval szebb összességében az ACC. Nem vitatom, vitattam. Mondtam, hogy A Race07-ben még bizonyos árnyékok sincsenek, stb... De a fák, a mosottas popup textúrák nekem nem jönnek be. Pont.

Lőttem pár képet. ACC max grafika, max textúrákkal. Mindkét játék max grafon, 1080p-ben.
    Mindkettő ugyanolyan módon, mértékben tömörítettem PS-ben.

Igen, nem éppen szép, és szaros 2D. De bent van minden, élből. Nem felbukkanós módon, és sokféle fafajta van, nem spóroltak. A textúrák minősége attól is függ, melyiket, milyen szögből kapja el az ember szemmel, de egyet bizton állíthatok, összességében tök látványosak, változatosak. A sok textúra, az, hogy nem bugos, foltos, hiányos, X távolságból popup-oló förmedvény az egész, hanem valami, ami kész van, tök jó dolog.

Ezzel szemben akkor álljon itt a csodálatos ACC, ami sokkal jobb:

Az első kép magáért beszél. Mi az ott szemben távolban? :D

A második képnél mondom ne legyünk mocskok, nézzük meg közelebbről őket. A bal oldali fák még jól néznek ki, aztán ott az a mosottas szar jobb oldalon, amelyek persze színváltósak és élesek lesznek, ha közelebb megyek hozzájuk. Hát ez így elég tré...

Még egy ilyen a célegyenesnél. Távolabbról. Közelebbről.

Hát mint ne mondjak, bátran vállalom, hogy még mindig inkább a 2D-s iRacing, Race07, Automobilista-s fák, mint ezek az ACC-sek, amelyek egyszer így, egyszer úgy néznek ki, igazából ahogy nézem két-három fázisban alakulnak át. Először a színviláguk lesz sötétebb, részletgazdagabb, aztán a textúrázásuk is...

Mondom, ezen javíthatnak, de attól most még ilyen...

Videón még kontrasztosabb lenne a Race07 fölénye... Mert az úgy néz ki ahogy, de cserébe mindig olyan, és sok helyen baromi jól áll a textúrázás neki és távoliak sem rosszabbak, mint ACC-ben, sőőőt...

Mondom, nem a Race07-et jöttem életetni, csak pont kipróbáltam, és felbasztam magam, hogy ott tartunk, hogy egy ACC ezzel a motorral még mindig csak itt tart. Pont.

Amúgy a legszebbeket már mondtam. GTS, Automobilista pl...

Arról nem is beszélve, hogy így screenshotokat nézve elég mosottas az egész ACC... :( Ha valaki tud jobbat, megoldást, várom szeretettel, de ha csutkára van húzva a cucc, akkor is ilyen.

Amúgy meg várom a 0.6-ot, tegnap valami béta felkerült a Steam-re, de addig elleszek mással. :)