Nem tudom mi a sok, jelenleg 27 óra van az ACC-ben, a Race07-l rengeteget játszottam amikor egy PH! online liga ment vele, azért írom hogy rengeteget, mert fngom sincs mennyit :D
DE sztem ég és föld., és persze ez még csak nem is meglepő. Nekem az ACC qva szép, ezért is írtam régebben hogy nagyon hangulatos, mert nagyon sokat hozzátesz a képi megjelenítés, HunRing-től eszem f@szom konkrétan.
Amior a Race07-l játszottam az már akkor is nagyon ingerszegény volt vizuális megjelenítésben, viszont stabilan futott és megvoltak benne az autók és a pályák, súlyozható volt meg mittomén..de az nem igen jutott eszembe hogy szép, volt rF1-s pálya ami keresztbe hosszába megette, csak arra moddolni kellett az autókat és pályákat. ..ezzel együtt ott is mentem iylen WTCC moddokkal. Na mindegy, akár egyiket, akár a másikat az ACC-hez hasonlítani sztem ...most mit mondjak ami nem hangzik rosszul,..pláne az összehasonlításban az ACC-t kihozni gyengébbnek.
A RaceRoom más tészta, azt már nagyon régen nem tettem fel..és megmondom kerekbe nem is fogom :)) Pont elég az AC az életembe meg néha a ilyenek mint az ACC vagy a Dirt rally..esetleg a szezon indultával az F1.
Régen nagyon osk mindenbe belemásztam,..minden szimbe,..de ennek pont az az eredménye hogy le tudjam tenni a seggem egy esetleg kettő mellett. sztem.
-
Ettől még lehet kritizálni az ACC-t persze grafikában, ..de a Race07-l szemben nem.