1554471458.jpg
  • unrealnoise
    100%? :D Nah ne viccelj. Aztán mire alapozod ezen kijelentésed? Race07-el alig játszottam életemben, csak megvan... Most ránéztem, és jó kis csomag az, ha mindent megvett hozzá az ember, de fizikára azért a Raceroom már jóval több és jobb, szóval sokat nem fogom nyomni, ellenben az ACC-vel, amivel valszeg igen. Legalábbis egy ideig.

Pont az ACC-vel lehetnék elfogult.

Az, hogy te nem látod azt, amit sokan igen, nem az én, hanem a Te bajod. Ha rendszeresen olvasgattad a fórumot, vagy olvasgatod a kintieket is, láthatnád, hogy sokan panaszkodnak a textúrák miatt, sokan nem is tartják feltétlen jó választásnak ezt az engine-t, és bizony ahogy írtam, bőven nem olyan szép, mint amekkora a gépigénye. F1 2018 minden maxon nem megy 144 FPS alá dx12 bétában...

Persze az már egy agyonpolírozott, kiforrottabb dolog, de akkor is. Nah mindegy, majd délutánra csinálok pár összehasonlító képet, aztán meglessük egy az egyben.

De egyébként még videókon is visszaköszön az ACC gyengesége. A textúrák X távolságból élesedben csak ki, ami szvsz roppant zavaró...
    Ha játszottál volna vele 10-20 órát, akkor látnád.

Lehet nem ilyen lesz a végtermék, sőt, de nagy reményeim azért nincsenek...