unrealnoise#990
Engem az szomorít el, hogy brutál mennyire rosszak, csúnyák ezek a textúrák sok helyen, főleg és kimondottan a fákon, lombkoronát illetően...
Most feltettem a Race07-et, meg hát aktívan használom hol ezt, hol azt, iR, rF2, AC, F1 18, stb... De a Race 07 még mindig "szép"... Jajj, tudom, nem DX20, meg a fények, tükröződések, árnyékok nem olyan faszák, vagy hiányosak, de a pálya jól néz ki, és teli van b*szva sokféle jól elhelyezett textúrákkal, amit lehetett kihoztak belőle, és komolyan mondom, ilyen téren szvsz még mindig jobb, mint amit ezekből az "újakból" kihoztak eddig...
AZ ACC-ben meg kimondottan csúnyák a dolgok, oké, hogy promóképeken lehet villantani, és előnyös szögből megmutatni a dolgokat, és oké, hogy nincs kész, de nagyon kiv leszek ezek után a GTR3 mit tud majd felmutatni, amit ugye konzolra is kihoznak majd várhatóan egyből...
Este jól néz ki az ACC, a fényekkel való játéka nagyon jó, de nappal sajnos nem a legszebb... Nem tudom, lehet tényleg jobb lett volna egy saját motor... Pláne, hogy gépigényre eddig eléggé tré szvsz...