1554471458.jpg
  • unrealnoise
    Értem én, naná, hogy a multi fontos, és a szar UI-t meg lehet szokni, a fos multit meg nem, mert akkor nem használja az ember. Csak érthetetlen, hogy a GTR2 mennyivel kiforrottabb komolyan mondom UI, kalibráció, meg úgy cakumpakk. Nem kell egy az egyben lekopizni, de ami jó, az jó... A nagy cégek közül sokan tudják ezt, vagy profi szintre csiszolják a termékeiket, de itt konkrétan visszalépés történik...

Poféznék én fórumon is, de igazából annyira nem ez lesz az én játékom, bár most is játszanék vele, de az FFB-t nem tudom olyanra finomhangolni, mint amilyen iR-ben vagy Raceroomban... Lehet béna vagyok, de az biztos, hogy Raceroomban ezerszer finaomabban testreszabható az FFB is. Az a baj, hogy a G29 nagy ráz a rázóköveknél, ha éjszaka játszok, hangos. iR-ben, meg Raceroomban simán beállítottam (sőt iR-ben ilyen alapból, egyszerűen "finom"), de itt még nem tudtam... Érezzem a rázóköveket, legyen a kormánynak tatása, de amíg nem szíjas rendszerem van, addig nem akarok harcolni a kormánnyal, csak érezni az aszfaltot. :)