1554471458.jpg
  • unrealnoise
    Szerintem is botrány. Én azt hittem lesz egy pCars 2 szint (vagy akár jobb), de most komolyan. Naív voltam, de azért a promóképek jók voltak...

Erre az fogad, hogy botrányosan életlen, elmosott szinte minden, a visszapillantó olyan szar, mintha egy 15 éves játék lenne, a HUD oriási visszalépés az AC-hoz képest is, és egyébként is a piacon az egyik leggyengébb (még a konzolos GTS is mérföldekkel jobb, használhatóbb, átláthatóbb, szebb!), az AI közel botrány, ott tartunk, hogy még mindig nem tudnak kikerülni, ha megforogsz, ha lelassítasz a célegyenesben, lelassítanak az ideális íven melletted..., az eseményekbe még mindig nem lehet belepörgetni?, az UI is elég tré, a kezdőképernyő (bocs, a főmenü) egyedül kb ami frankón néz ki és vállalható...

Lehet jó lesz ez, de nem úgy fejlődik, mint várnám, és bizony vannak kétségbeejtő dolgai, persze élvezetes és jó vezetni, de igazából szvsz a pCARS 2 nekem jobban tetszik... És oké, hogy egy "kész" játékot hasonlítok össze egy fejlesztés alatt lévővel, de mint írtam, nem vagyok optimista...

Amúgy még mindig azt csinálja az AI, hogy van, hogy ugyanolyan felhős ég mellett a szabadedzésen valami 1 másodperccel gyorsabb kört mennek, mint időmérőn... Remek...

(És akkor a multit még meg sem néztem...)
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.12.12. 23:14:53