-
Igen, szerintem is az idő szépíti meg legtöbbször a dolgokat. Jelenleg is fent van a gépemen a GTR2, az eredeti verzió, amiben még benne vannak a Ferrarik meg a Porschék. Amikor hangulatról van szó, akkor a hangulatot nagyon is átörökítették PC-be. Szóval akinek nincs meg PC-ben a hangulat és mellette azt állítja, a GTR2-nek milyen jó hangulata volt, az a tipikus példa, hogy az emlékek megszépülnek. A fizika viszont már űrtudomány a PC-ben, főleg a PC2-ben, a GTR2-höz képest. Az LFS valóban etalon. Nem is értem, hogy SMS miért nem próbálja megszerezni maguknak Scawenéket, angolok mind, tehát ott lennének helyben. AC-ban pont a hangulat hiánya, ami nem tetszett, hiába a jó vezetési élmény, ha száraz, üres az egész. Random pályák, ami ha gyári tartalmat nézem még kevés is és az autók, amik egyenként nagyon jó felhozatalnak számítanak, nem volt semmi koncepció mögöttük. Szóval, nem elég a jó fizika, ha az ember unatkozik közben. Például az online rész is nagyon jó és egyszerű az AC-ban, de bevallom a rengeteg mod tartalom elvette a kedvem, mert ha éppen lett volna kedvem egy kis random publikozáshoz, akkor vagy az unalomig nyüstölt pályák voltak csak, vagy olyan szerók, ahol mod pályán mod autók, amik természetesen nekem sose voltak meg. Meg se említve a modok váltakozó minőségét. Offline versenyezni, azzal az AI-val meg elég frusztráló volt. Tehát, kb. 500 órát azért mégis megért, de ott nálam leült teljesen, noha most is installálva van. iR-rel pontosan az anyagi dolgok miatt nem foglalkozom, nekem annyit nem ér. rF2 is fenn van gépen, de az nekem nagyon nem tetszik, nem tehetek róla, próbálkozom vele néha, de annyira nem vagyok HC szimes, hogy az időmet arra fecséreljem. A PC2 az ami megtestesíti mindazt amit elvárok manapság egy szimtől, még ha kompromisszum is hogy közel sem tökéletes, fizikában se a legjobb, de ebben van a legtöbb élet, van hangulata. Szóval igen a hangulat számít, de az meg egyénre szabott, hogy kinek, mi. :)))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.11.07. 08:06:02