Nálam mindig a hangulat visz el valamit, sem a számok nem bűvölnek el, sem a csicsa...a mai napig emlékszem a viper racing egyik pályáján a sziklás hegyre hogy az mekkorát ütött 19-s CRT-n...de a játékot mégis a remek setup része vitte el, a GPL nekem nem volt nagy hűha vezetési élményre, de a hangulata az óriási volt, az LFS hozta el a hajtások közti különbséget FWD-RWD-AWD, az F1C az online mókát és a moddolt cuccokat, az NR2003 a GPL-hez hasonló óriási hangulatot...talán most sem használnék mást mint a GTP-t ha az első tengely 'lobogását' meg tudták volna oldani. Zseniális mod volt. és az NR2003-l kezdődött a pályaőrület.
Nem fogom felsorolni az összeset...NetKar-GTR...stb, az rF még szót érdemel mert rengeteg +pályát 'ismertem' meg általa.
Az iRacing és az rF2 már az AC mellett volt javarészt, és számomra az AC mérhető még a régi nagy hangulatú játékokhoz, de pl. csak az aszfaltos moddolt rally vonal mérhető a GTP nyújtotta különleges érzéshez..de a GTP talán még azt is üti...csak ugye a vezetése túl speciális volt.
..és ennyi, nálam a hangulat viszi el a játékot..és ugye pont ezért lenne esélye a PC-nak is, az időjárás, a fények, hang és a szinte tökéletes grafika nagyon sokat tudnak hozni,...de kell hozzá a vezetés érzete is...pl. a GTP ahogy írtam elég speciális volt az első tengelyével...de muszáj volt megszokni, mert minden más annyira jó volt, hogy megérte...sőt akartam, nem volt unalmas egy pillanatig sem.