1554471458.jpg
  • goldboy
    " Kedves magyar barátaim!

Szeretném elmondani nektek, hogy rátaláltam az igazi "szimulátorra"!
    Nekünk Ingolstadtban nincsen profi, épített szimulátorunk, még az rFPro-t sem használjuk sehol,
    ezért nagyon örültem mikor a versenymérnököm felhívta a figyelmemet erre a valódi "szimulátorra".
    Tudjátok mikor egy évből tíz napot otthon töltök, akkor nem a családommal vagyok, hanem a tetőtér sarkában
    szeretek felkészülni a következő megméretésre.
    Szerencsére Thomas Jackermeier rendelkezésemre bocsájtotta kiváló Fanatec felszerelését, mely a legjobb
    szimulátoros hardver manapság, megbízható német minőség, mely évtizedekig ki fog szolgálni.
    És ekkor jött az isteni szerencse, megismerhetem a Project Cars nevű komplex szimulációt!
    Mit nekem az iRacing szkennelt Le Mans-a, amikor itt egy helyen találkozik a tökéletes fizikai modellezés, a valósághű FFB,
    egy grafikai orgiával, amit még egy tökéletes időjárás modell is tovább fokoz.
    Tudjátok mi versenyzők felkészülésünk közben nem helyezünk hangsúlyt a helyes méretezésre, a pálya részletei
    sem sokat számítanak, sokkal fontosabb a grafikai részletesség, hiszen a pálya ritmusának megszokásában,
    a helyes fékpontok megtalálásában a legnagyobb segítség a színes grafika, tökéletesen be tudom lőni a fékpontokat,
    a pálya mellet álló traktorokhoz, vagy a fán ülő bagolyhoz képest.
    Tudom, sajnos mindig vannak fanyalgók, akik azt mondják a PC1 sosem készült el, a PC2 még nincs kész, a PC3 meg még nem
    készül, de higgyétek el jelenleg ez a legkomplexebb szimuláció, amit alkalmam volt kipróbálni.
    Külön szót ejtenék a lélegzett elállító FFB-ről, amit valóban ezer módon lehet állítani, és mind az ezer módnál meg tud lepni,
    valósághű részletességével, a tapadásvesztés érzésének tökéletes visszaadásával.
    Ha van kedvetek megnézni hogy gyakorol egy profi, ajánlom a youtube csatornámat, ahol a tökéletes FOV beállítás
    rejtelmeibe is bevezetlek titeket.
    Hozzá kell tennem, ebben a rövid, kis bejelentkezésben nincs semmi marketing, ha valóban igazi versenyzővé akartok válni,
    őszintén ajánlom nektek ezt a remek "szimulátort".
    Ha esetleg nem csak a szinte tökéletes AI-vel, hanem velem is meg akartok mérkőzni, találkozunk valamelyik tömött szerveren,
    vagy egy jól szervezett bajnokságban a sok közül, esetleg egy rangos e-sport eseményen.
    A multi miatt nem kell aggódnotok, a rendszer stabil mint a svájci frank.

Baráti üdvözlettel
    René Rast
    3xPorsche szuperkupa, DTM bajnok
    24 órás Spa, Nurb., Daytona győztes, Le Mans 2. helyezett stb., stb.

U.i. Mi az az ACC?
    Csak egy por meghűlésre, de arra sem az igazi.
    Higgyétek el bukta lesz ez az egész "