1554471458.jpg
  • TeeBeee
    "Ezek után nehéz elhinni, hogy a többi autó sokkal hitelesebb lenne."
    Ez itt a lényeg, neked van egy ilyen autód (egyébként grat hozzá) az AC-ben nem olyan, ezért levonsz egy téves következtetést.
    Egy rövid sztori: Amikor kijött az AC techpreview egy szar kis lotusszal meg magionéval úgy voltam vele ez gyenge lesz, de lássuk. Elindultam vele és 50 méter után az első féktávon már fülig ért a szám, a nagy egyenes utáni eltolt egy ívben vehető dupla kanyarról meg ne is beszéljünk, kb orgazmus volt, nem bírtam kilépni a játékból. Nem volt és még most sincs űber szimuláció (úgy értem van program ami 1 millió dolgot számol, ez meg csak ezret például) ez tény, de aki autós, a való életben is hajtott már erős autókat akár határon is az jól ismeri ezt az érzést.
    Viszont az is tény, hogy van olyan autó az AC-ben ami fos, semmilyen, érződik, hogy berakták mert bekellet, nem foglalkoztak vele. Ha azon autók alapján kellene következtetést levonnom az egész játékról akkor az téves lenne.
    (A másik borzasztó dolog az ACben az a drift, szerintem a hajtáslánc meg a gumi fizika valahogy alkalmatlan erre. De mondhatni az LFS óta ez senkinek nem megy.)

Utoljára szerkesztette: TeeBeee, 2018.11.03. 10:38:41