Axtros#475
Én sem hiszem, hogy nagy szám lesz majd az ACC. Főleg az után, hogy volt AC. Én azt gondolom, hogy a hivatalos F1-en kívűl minden olyan verseny szimulátor, amely egyetlen egy liszenszelt versenyre van kihegyezve, az bukásra van ítélve. Az F1 is csak azért tud versenyképes maradni, mert nagy a "rajngó" tábora. Minden más versenytípus, és kategória csak a fanatikusokra, és a kitartóakra támaszkodhat, de azokból meg kevés van. Én azt gondolom, hogy az ACC csak egy modulja lehetne egy sokkal összetetebb és sokkal több tartalommal rendelkező programnak. Ebből a szempontól a PC2 azért van előnyben, mert ott ugyan nincs liszenszelt verseny, de a kocsik és márkák (pl.: a GT3-ban) megvannak, a játékosokat pedig nem igazán érdeklik a verseny liszenszek. Megvannak a pályák, megvannak az autók, ezen felül kit érdekel az, hogy a szériát a Blancpain szponzorálja, és hogy itt-ott feltünik a logójuk (a pályán, és a kocsikon).
Összegezve, én is azt gondolom, hogy az ACC önmagában nem lesz egy hosszú pályafutású, és sikeres játék. A kezdeti eladási mutatók sem lesznek mérvadóak, mert a lényeg az lesz, hogy mennyien maradnak meg hosszútávon akik játszani is fognak vele. Na majd meglátjuk. :)