1554471458.jpg
  • Solt
    #2051
    Azért ugrik pirosba, mert azt a harmatgyengét sem bírja a bázisod... parasztosan szólva erősebb vagy mint a bázis. Érkezik az információ ami vezérli a motort, a motor a kapott infók alapján vezérelné a kormányt, de nem tudja, mert az az erő amivel ellen tartasz (azzal, hogy próbálod úton tartani) nagyobb mint amit a motor le tud adni úgy, hogy közben a részletesség is megmarad. Ilyenkor az az információ amit nem tud átadni mert a kezed ellenállását nem tudja legyőzni, az elveszik és az elveszett információ jelentkezik "pirosba ugrásként".

    Minél gyengébb a bázisod, annál kisebb FFB erő mellett tudja átadni a maximális részletességet... ettől még fel tudod tekerni úgy, hogy nehéz legyen, akár úgy is, hogy megmozdítani alig tudod, csak ez mind a részletesség kárára megy, vagyis nem érzed a futómű apró rezdülésit, csak azt, hogy birkózol a kormánnyal...

    Emiatt (is) vesznek az emberek DD bázisokat, mert azok rendelkeznek akkora erővel, hogy teljes részletesség mellett is be lehet állítani úgy az FFB-t, hogy az ne legyen harmat gyenge. Lefordítva, amit most megfelelő erőnek érzel, ugyanez egy megfelelően erős bázissal még részletes is lenne és ilyen erő mellett sem ugrálna pirosba.