Nem kell, senki nem várja el, ...eleve még magam számára is meglepetés hogy ennyire betalált, a tököm se gondolta volna hogy ezek az autók jók lehetnek nekem. Nem fogok meglepődni ha nálad nem vésődik be, ..és nem fogsz meg mindent ellenkormányzással, elég hamar utas vagy...most mondjam azt hogy ez nagyjából így is van ezekkel a GT autókkal? ...sz@rul hangzik mert ugye ezt a kategóriát pont azért nem szeressük mert iylen sz@r dumával jöhet bárki, mivel nem tudod kipróbálni hogy most akkor hogy van.
Ezért volt nekem szimpatikus az AC, mert ott igen, van lehetőségem menni erős E30-l, egyre ritkábban, de van...nem sokára pl. egy oylannal fogok menni amit úgyan helyrehúztak (oszlopnak ment), de a csávó 4 éve reszelgeti, a kasztnin kívül minden ott van a szobájában kábelkorbáccsal, difivel. és minden gyári...a csavarokig. Egy őrült, 4millába van neki a cucc, úgy hogy még nincs lefújva és összerakva.
Az mondjuk alap. na mindegy, szóval az AC fizikája és autói lehetővé teszik az összehasonlítást. Az ACC autói...tököm tudja, nagy driftek nincsenek, elég sok mident ők sem fognak meg..
..de ugye ahogy írtam ez az a kategória amiről csak képzelegni lehet,..kivéve az olyanoknak mint Thimm. szóval elhied a gumit vagy sem, az rajtad áll, nincs alap amivel vitára mehetnék. ..és nem is akarok :)
Nem könnyű, mert ami ívet választasz az döntő, nem játékosak. ..nekem beütött, de konfigja/beállítása válogatja.