Dettó :) Én ~2 és fél éve cseréltem le a kb 10 évig használt DFP-mat egy G29-re, megragadva az akkori JOY napokos akciót, ha jól emlékszem 64e Ft-ért. Nagyon nagy összehasonlítási alapom nincs, főleg a szíjas kormányokkal de én még sohasem éreztem problémásnak a hangját, pedig ugyanúgy mint ahogyan Te is még a DFP-t is használtam 2 gyerek mellett. A TM kormányokról pedig azt olvasom, hogy azoknak pedig a hűtésük hangos, ráadásul ha jót akar magának az ember azt célszerű állandóra állítani amennyiben emlékeim nem csalnak. Érzetre pedig tényleg játéka is válogatja, van olyan játék amelyik elég agresszíven rángatja az FFB-t és van olyan is (pl. rF2) ami akár egy szíjas kormány benyomását is keltheti, pedig még nem is nagyon próbáltam olyat. Kár, hogy nincs, ill. nem tudom, hogy létezik e olyan, mondjuk úgy overly program amivel bele lehetne nyúlni a játék és a driver közötti FFB-be. Nem mondom, hogy amennyiben most állnék kormány vásárlás előtt nem fontolnék meg egy valamilyen szíjas, mondjuk egy T300 beszerzését, természetesen az árat szigorúan szem előtt tartva, de mivel jelenleg a G29 van amit hozzád hasonlóan én is sok év használatra szántam, marad ez :)